ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
26 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Μονόδρομος η νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό για την ΑΕΚ

1 min read

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει στις 8:00 το βράδυ ως φιλοξενούμενη στο ΟΑΚΑ τον Παναθηναϊκό για την 8η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League 1 και ψάχνει μόνο νίκη μετά τα όσα αποφάσισε το CAS για τον ΠΑΟΚ και την υπόθεση πολυϊδιοκτησίας.

ΠΗΓΗ: filatlos

ΗΈνωση έπεσε στην τρίτη θέση μετά την επιστροφή των 7 βαθμών στον Δικέφαλο του Βορρά και βρίσκεται στο -3 από τη δεύτερη θέση, ούσα πλέον από φαβορί αουτσάιντερ για την έξοδο στα προκριματικά του Champions League.

Παρ’ όλα αυτά, η ΑΕΚ έχει πάλι στα χέρια της το εισιτήριο και τη δεύτερη θέση, αφού αν κάνει το απόλυτο στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές, τότε δεν την ενδιαφέρει τι θα κάνει ο ΠΑΟΚ.

Για αυτό τον λόγο οι κιτρινόμαυροι καλούνται να κάνουν το καθήκον τους κόντρα στον Παναθηναϊκό, ώστε να έχουν εκείνοι το πάνω χέρι και να περάσουν την πίεση στο στρατόπεδο των ασπρόμαυρων που πιο αργά (21:45) κοντράρονται με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Μάσιμο Καρέρα θα ξεκινήσει τον Μπάρκα στο τέρμα, τους Παουλίνιο, Τσιγκρίνσκι, Σβάρνα και Λόπες στην άμυνα και τους Σιμόες, Κρίστιτσιτς και Μάνταλο στο κέντρο.

Από αριστερά θα αναπτύσσεται ο Λιβάγια, από δεξιά ο Βέρντε, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Ολιβέιρα.

Την αποστολή της ΑΕΚ συμπληρώνουν οι Τσιντώτας, Μπακάκης, Οικονόμου, Λάτσι, Σταμούλης, Σιμάνσκι, Σαμπανάτζοβιτς, Μπότος, Αραoύχο, Χριστόπουλος και Μαχαίρας.

Εκτός έμειναν οι Αθανασιάδης, Γαλανόπουλος, Αλμπάνης και Σαρδέλης

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.