ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
28 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Για το αήττητο και όχι μόνο κόντρα στον ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός Αλλαγές από Μαρτίνς

1 min read

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ απόψε (21:45) στο Καραϊσκάκη για την 8η «στροφή» των πλέι οφ της Super League 1, σ’ ένα παιχνίδι με πολλές ιδιαιτερότητες, ειδικά μετά και την απόφαση του CAS, αλλά και την εξωδικαστική κόντρα των δύο ομάδων

ΠΗΓΗ: filathlos

Οι ερυθρόλευκοι μπορεί να έχουν κατακτήσει εδώ και μερικές αγωνιστικές και μαθηματικά το πρωτάθλημα, όμως το κίνητρο που έχουν είναι μεγάλο και μάλιστα, για πολλούς λόγους.

Καταρχάς, για να διατηρήσουν το αήττητο που «τρέχουν» με 43 ματς και να «σπάσουν» το ρεκόρ της ομάδας του Λάκη Πετρόπουλου, η οποία τις σεζόν 1972-1974 είχε συμπληρώσει 58 παιχνίδια χωρίς ήττα, ενώ θέλουν να γίνουν μόλις η τρίτη ομάδα που καταφέρνει να πάρει αήττητο πρωτάθλημα μετά τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ.

Όπως καταλαβαίνει κανείς, στο λιμάνι έχουν πάρει πολύ σοβαρά το αποψινό ματς απέναντι στον Δικέφαλο του Βορρά, με τον Πέδρο Μαρτίνς να ετοιμάζει όλα του τα «όπλα», αφού επιστρέφουν και όσοι πήραν ανάσες στο ματς με τον Άρη.

Πιο συγκεκριμένα, κάτω από τα γκολπόστ θα είναι ο Σα, ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Ελαμπντελαουί, Σεμέδο, Μπα και Τσιμίκα.

Την τριπλέτα στα χαφ θα αποτελέσουν οι Γκιγιέρμε, Καμαρά και Μπουχαλάκης. Δεξί εξτρέμ θα είναι ο Βαλμπουενά, αριστερό ο Μασούρας και στην κορυφή της επίθεσης ο Ελ Αραμπί.

Την αποστολή του Ολυμπιακού συμπληρώνουν οι Αλέν, Τζολάκης, Σισέ, Αβραάμ, Γκασπάρ, Καφού, Ραντζέλοβιτς, Φορτούνης, Μπρούνο, Λοβέρα και Χασάν.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.