ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

13 Απρίλιος 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Lockdown «μέχρι να σβήσει ο ήλιος»: Λιανεμπόριο «με έναν πελάτη» και «εστίαση μετά το Πάσχα με δύο πελάτες»

1 min read

Βασανισμός σε δόσεις των Ελλήνων από την κυβέρνηση τελικά έχουμε με τις αποφάσεις που θέλουν να πάρουν υποτίθεται για να βοηθήσουν το λιανεμπόριο και την εστίαση.

Έτσι άνοιγμα του λιανεμπορίου με έναν πελάτη που μάλιστα θα φορά διπλή μάσκα λένε ότι θα επιτρέψουν στις 22 Μαρτίου ενώ για την εστίαση αναφέρουν ότι θα ανοίξει λειτουργώντας μόνο τον εξωτερικό χώρο και με τα τραπεζάκια στον μισό χώρο για κάθε μαγαζί μετά το Πάσχα σαν να λέμε εστίαση με τραπεζάκια για δύο πελάτες (λένε ήδη για περιορισμό των ατόμων ανά τραπέζι).

Σε ότι αφορά το λιανεμπόριο θα μπαίνει ανά ένας, ανά δύο ή τρεις ώρες και έχοντας στείλει μήνυμα στο 13032. 

Με αυτή την δέσμη μέτρων θέλουν στην κυβέρνηση να εκτονώσουν την λαϊκή οργή από τα συνεχόμενα, αδικαιολόγητα και απόλυτα αποτυχημένα Lockdown τα οποία επιβάλλονται πλέον για καθαρά πολιτικούς λόγους:

Πρώτον για να μην έρχονται οι πολίτες αντιμέτωποι με την σκληρή οικονομική πραγματικότητα που έχει διαμορφωθεί η ανερμάτιστη κυβερνητική οικονομική πολιτική και Δεύτερον να μην ξεσπάσει αυτή η λαϊκή οργή και αναγκαστούν να αντιμετώπίσουν τους πολίτες που ζουν το φάσμα της οικονομικής καταστροφής.

Όπως γράφουν στην κοινή τους δήλωση οι 5 πρώην υπουργοί και κορυφαία κοινοβουλευτικά στελέχη των κυβερνήσεων της ΝΔ προς τον Κ.Μητσοτάκη: 

“Την ίδια στιγμή βασικά ατομικά δικαιώματα περιορίζονται. Θεμελιώδεις ελευθερίες περιστέλλονται. Το Σύνταγμα και το Κοινοβούλιο εργαλειοποιούνται για τη ψήφιση αδιαφανών διατάξεων. Οι απαγορεύσεις διαδέχονται η μία την άλλη. Ο περίπατος στις πόλεις και στο ύπαιθρο εξισώνεται με αδίκημα και μετατρέπεται σε εισπρακτικό μέσο για το δημόσιο.

Το εμπόριο έχει κατεβάσει αναγκαστικά ρολά. Η εστίαση παραμένει κλειστή. Τα σχολεία το ίδιο. Η τουριστική οικονομία, η ατμομηχανή της χώρας, δοκιμάζεται σκληρά και μαζί εκατοντάδες χιλιάδες εργαζόμενοι εκεί.”

Δημοσίευση στα Social Media