ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

13 Απρίλιος 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Χωρίς αστυνομική φύλαξη η πρόεδρος Εφετών, σε αντίθεση με τον Τσιόδρα και τον …Φουρθιώτη!

1 min read

Την ώρα που η κυβέρνηση Μητσοτάκη παίζει το επιχείρημα του «νόμος και τάξη», για επικοινωνιακούς λόγους, φαίνεται πως όχι μόνο δεν υπάρχει τάξη, αλλά έχει χαθεί και η λογική! Για παραδειγμα, Πρόεδρος Εφετών που έχει δικάσει 3 δίκες τρομοκρατίας και αντάρτικου πόλεως, κορυφαία λειτουργός με ενεργή εμπλοκή σε ζητήματα εσωτερικής τρομοκρατίας, δεν διαθέτει αστυνομική φύλαξη!

Την ίδια στιγμή όμως που μία κορυφαία λειτουργός που θα έπρεπε να αποτελεί κύριο αποδέκτη αστυνομικής φύλαξης από το κράτος το οποίο υπηρετεί, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας Μακελειό, αστυνομική φύλαξη διαθέτουν πρόσωπα όπως ο κύριος Σωτήρης Τσιόδρας, ο Μένιος Φουρθιώτης, ο Άρης Πορτοσάλτε κλπ!

Από τι πραγματικά κινδυνεύει ο λαοπρόβλητος κ. Τσιόδρας; Για τις άλλες περιπτώσεις φυσικά δεν ξέρουμε αν θα πρέπει να παρέμβει εισαγγελέας ή ψυχίατρος.
Σε κάθε περίπτωση την ώρα που γεροντάκια κακοποιούνται, βασανίζονται και ληστεύονται μέσα στα σπίτια τους, κάποιες τέτοιες περιπτώσεις προκαλούν αν μη τι άλλο το κοινό αίσθημα.

Δημοσίευση στα Social Media