Σα. Σεπ 19th, 2020

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Λαζαρίδης: Ο πρωθυπουργός είναι όμηρος του Καμμένου

1 min read

«Να γίνουν άμεσα οι εκλογές για να δώσει ο λαός τη λύση»

«Έχουμε μία κυβέρνηση, η οποία βρίσκεται σε αποδρομή, μία κυβέρνηση που καταρρέει. Έχουμε έναν πρωθυπουργό σε ομηρία, από τον κ. Καμμένο. Σήμερα, με τα όσα είπε ο κ. Καμμένος, στην ουσία έχουμε την έναρξη της προεκλογικής περιόδου. Η μόνη λύση αυτήν τη στιγμή για τη χώρα είναι να γίνουν άμεσα οι εκλογές για να δώσει ο λαός τη λύση» τόνισε, σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό «ANT1», o σύμβουλος Επικοινωνίας του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Μακάριος Λαζαρίδης όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

«Η Νέα Δημοκρατία έχει ξεκαθαρίσει ότι αυτήν την κακή συμφωνία, η οποία εκχωρεί “μακεδονική” εθνότητα και “μακεδονική” γλώσσα στους Σκοπιανούς, δεν πρόκειται να την ψηφίσει, είτε τώρα, είτε ως κυβέρνηση. Θα ήταν οξύμωρο να έχουμε καταθέσει πρόταση δυσπιστίας ώστε να μη γίνει η συμφωνία των Πρεσπών και να την ψηφίσουμε. Ο κ. Καμμένος, δίνοντας ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, έδωσε το στυλό στους κ. Τσίπρα και Κοτζιά για να υπογράψουν τη συμφωνία» πρόσθεσε.

«Εμείς δεν έχουμε τη λογική τού ώριμου φρούτου. Καταθέτουμε προτάσεις και έχουμε σχέδιο και όραμα για να βγάλουμε τη χώρα από την κρίση. Οι Έλληνες πολίτες θέλουν να αντιμετωπιστούν τα προβλήματά τους στην οικονομία, στην υγεία, στην παιδεία, στο προσφυγικό-μεταναστευτικό ζήτημα. Όλα αυτά η κυβέρνηση αυτή τα έχει διαλύσει» κατέληξε ο κ. Λαζαρίδης.

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newskamatero by Newskamatero.