ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

28 Ιανουαρίου 2022

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Κυβερνητικό αλαλούμ: «Δεν έχουμε συζητήσει κανένα επιπλέον μέτρο – Δεν υπάρχει κανένα ενδεχόμενο» λέει η Μ.Γκάγκα

1 min read

Ένα απίστευτο κυβερνητικό αλαλούμ, καθώς η υπουργός Υγείας, Μίνα Γκάγκα, απέκλεισε κάθε ενδεχόμενο ύπαρξης νέων μέτρων, παρά τα όσα αφήνουν να εννοηθούν άλλα μέλη της κυβέρνησης.

Το απέκλεισε μάλιστα το ενδεχόμενο νέων μέτρων η κ.Γκάγκα, λέγοντας πως «δεν έχουμε συζητήσει κανένα επιπλέον μέτρο»! Η σχετική απάντησή της όταν ρωτήθηκε στον ΣΚΑΪ για νέα μέτρα, ήταν η εξής:

  • «Δεν υπάρχει κανένα ενδεχόμενο νέων μέτρων, δεν βλέπουμε κανέναν λόγο να υπάρξουν νέα μέτρα. Ήδη ο κόσμος είναι πάρα πολύ προσεκτικός και άρα δεν βλέπουμε κανέναν λόγο να υπάρξει κάποιο μέτρο, δεν έχουμε συζητήσει κανένα επιπλέον μέτρο. Νομίζω ότι ήδη είμαστε προσεκτικοί. Αυτό που είναι πάρα πολύ σημαντικό είναι ότι υπάρχει μεγάλη διάθεση για εμβολιασμό, υπάρχει μια τεράστια δωρεάν διάθεση self test και γενικά είμαστε πολύ πιο προσεκτικοί πια και αυτό είναι σημαντικό».

Βέβαια, το πρωί του Σαββάτου, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας έλεγε ότι «στο τραπέζι βρίσκεται το ζήτημα της πρόσβασης των ανεμβολίαστων ακόμα και στους εξωτερικούς χώρους της εστίασης». Πως γίνεται να «βρίσκεται στο τραπέζι», όταν κατά την κ.Γκάγκα δεν έχει συζητηθεί τίποτα;

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newskamatero by Newskamatero.