ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

16 Αυγούστου 2022

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Άδωνις Γεωργιάδης: Ο «ειδικών αποστολών» εμπροσθοφύλακας του συστήματος Μητσοτάκη

1 min read

Υπουργός που έκανε διεθνώς ρεζίλι την κυβέρνησή του και προκάλεσε διπλωματικό επεισόδιο με αδερφή χώρα παραμένει στη θέση του μόνο εάν διέπραξε τα προαναφερθέντα εφαρμόζοντας εντολές του Πρωθυπουργού.

Μόνο έτσι ερμηνεύεται η παραμονή του Άδωνι Γεωργιάδη στο Υπουργείο Ανάπτυξης έπειτα από την κωμικοτραγική εξέλιξη της απόπειρας του ανεξέλεγκτου πρώην τηλεπωλητή «θαυματουργών» νανογιλέκων να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα για τις τιμές των PCR tests στην Ελλάδα.

Η εφημερίδα «δημοκρατία», με το πρωτοσέλιδο της Τετάρτης 5 Ιανουαρίου, εξέθεσε ανεπανόρθωτα την πολιτική Άδωνι Γεωργιάδη όσον αφορά τις χρεώσεις των PCR tests στη χώρα μας. Αποκάλυψε ότι στην Κύπρο χρεώνονται 20 ευρώ και στην Ελλάδα 47. 

nb keimeno dimokratia262 1

Ο κ. Γεωργιάδης προσπάθησε να κουκουλώσει τις ευθύνες του για την τεράστια διαφορά της τιμής των PCR tests σε Ελλάδα και Κύπρο και να απαντήσει στη «δημοκρατία» λέγοντας σε ραδιοφωνική εκπομπή: «Μία τιμή υπάρχει στα 20€ στην Κύπρο σε μια εταιρία (δεν θέλω να πω το όνομά της για να μην κάνω διαφήμιση), η οποία, όπως μας είπαν οι δικοί μας γιατροί και ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος σε συνάντηση που κάναμε, μας έφεραν τα χαρτιά ότι είναι πολύ χαμηλής αξιοπιστίας, κινέζικο και όχι παρόμοιο με αυτά που πωλούνται εδώ».

Όπως ήταν αναμενόμενο, αυτό το φρικτό σετ από… fake news που ξεστόμισε ο ασυγκράτητος λαϊκιστής υπουργός προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις της κυπριακής κυβέρνησης και ο κ. Γεωργιάδης υποχρεώθηκε άρον άρον να ανασκευάσει όσα είπε. Το ζήτημα, όμως, δεν είναι οι αυτοδιαψεύσεις και οι απανωτοί διασυρμοί του Άδωνι Γεωργιάδη. Εκείνος δεν έχει κανένα πρόβλημα να λέει άλλα τη μια στιγμή και τα ακριβώς αντίθετα την άλλη. Το πρόβλημα το έχει η χώρα και οι Έλληνες, οι οποίοι εκπροσωπούνται από αυτόν τον απίθανο τύπο που βρέθηκε -ελέω Μητσοτάκη– στην αντιπροεδρία της Νέας Δημοκρατίας και σε κυβερνητικό θώκο.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης λειτουργεί ως ένας «ειδικών αποστολών» εμπροσθοφύλακας του συστήματος Μητσοτάκη. Εφαρμόζει πολιτική που επιλέγει ο πρωθυπουργός και η σοβαρότητα της συμπεριφοράς του είναι ανάλογη με αυτήν της κυβέρνησης.

Δημοσίευση στα Social Media