ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
8 Μαΐου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Κύπελλο Ελλάδας: «Κόλλησε» ο Ολυμπιακός (0-0) στη Λαμία

1 min read

Xωρίς σκορ ολοκληρώθηκε ο πρώτος προημιτελικός του Κυπέλλου ανάμεσα σε Λαμία και Ολυμπιακό.

Οι “ερυθρόλευκοι” έπεσαν πάνω στον εξαιρετικό Θεοδωρόπουλο, μη πραγματοποιώντας βέβαια και την καλύτερη δυνατή εμφάνιση, παίζοντας με πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα. Την πρώτη τους εμφάνιση έκαναν οι Καφού και Μορ. Η πρόκριση στα ημιτελικά θα κριθεί στη ρεβάνς του Φαλήρου.

Στο 55′ ο Μορ αντικατέστησε τον Ραντζέλοβιτς. Ήταν το ντεμπούτο του Τούρκου, ο οποίος αρχικά πέρασε αριστερά στη μεσοεπιθετική γραμμή, εκεί όπου έπαιζε ο Λοβέρα. Ο Αργεντινός πέρασε δεξιά, αλλά δέκα λεπτά αργότερα ο Μαρτίνς έδωσε εντολή στον Τούρκο να πάει δεξιά και στον Λοβέρα να ξαναπάει αριστερά. Άλλωστε ο Μορ πήρε ελάχιστα τη μπάλα στην κατοχή του και όποτε την πήρε, κατέστη ανέφικτο να απειλήσει.

Στο 76ο λεπτό ο Μπουλούλης έκανε το γύρισμα από δεξιά με αποδέκτη τον Μπιανκόνι, ο οποίος είχε περάσει ως αλλαγή λίγο νωρίτερα. Ο Αβραάμ τον ανέτρεψε και ο Βρέσκας καταλόγισε πέναλτι.

Μετά τη βοήθεια του VAR, ωστόσο, ο ρέφερι από την Πιερία πήρε πίσω την απόφαση, καθώς ο Βραζιλιάνος φορ ήταν εκτεθειμένος. Πήρε πίσω και την κίτρινη κάρτα με την οποία είχε χρεώσει τον στόπερ του Ολυμπιακού.

ΛΑΜΙΑ (Άκης Μάντζιος): Θεοδωρόπουλος, Βύντρα, Βάντερσον, Τζανετόπουλος, Ασίγκμπα, Μπουλούλης, Μπεχαράνο (90′ Βλαχομήτρος), Σασί (69΄Μπιανκόνι), Βιγιάλμπα, Σάλιακας, Τιρόνε (73′ Νιάς)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Αλέν, Γκασπάρ, Σισέ, Παπαδόπουλος, Τοροσίδης, Καφού, Καμαρά, Ραντζέλοβιτς (55′ Μορ), Λοβέρα (84′ λ. τρ. Μασούρας), Φορτούνης, Χασάν (82′ Σουντανί).

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.