ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ξανά σε «καραντίνα» ο Ν.Τζόκοβιτς- Αποκαλυπτικός ο Αυστραλός υπουργός: «Επηρεάζει όσους δεν θέλουν να εμβολιαστούν

1 min read

Ο τενίστας Νόβακ Τζόκοβιτς έφθασε στο ξενοδοχείο Παρκ, το ίδιο ξενοδοχείο κράτησης για μετανάστες στο οποίο παρέμεινε την περασμένη εβδομάδα, σήμερα λίγο πριν τις 15.30 (τοπική ώρα, 06.30 ώρα Ελλάδας), σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα του Reuters.

Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι ο ίδιος ο υπουργός μετανάστευσης δήλωσε ότι τον “κυνηγούν” γιατί μπορεί να επηρεάσει όσους δεν θέλουν να εμβολιαστούν δείχνοντας έτσι εκδικητική εμμονή κατά του Σέρβου αθλητή.

Το ξενοδοχείο χρησιμοποιείται επίσης για την κράτηση 33 αιτούντων άσυλο και ταξιδιωτών που βρίσκονται σε καραντίνα λόγω της COVID-19.

Ο Σέρβος αθλητής είναι αντιμέτωπος με απέλαση μετά την ακύρωση της βίζας του για δεύτερη φορά, με την κυβέρνηση να τον χαρακτηρίζει ως απειλή για τη δημόσια υγεία.

Οι δικηγόροι του ασκούν έφεση κατά της απόφασης, την οποία χαρακτήρισαν «παράλογη», με την ακροαματική διαδικασία να έχει οριστεί για την Κυριακή.

Ο Νόβακ Τζόκοβις είναι προγραμματισμένο να παίξει στο Australian Open την Δευτέρα. Εάν κέρδιζε το τουρνουά, θα γινόταν ο πιο επιτυχημένος άνδρας τενίστας στην ιστορία του αθλήματος με 21 μεγάλους τίτλους. Ωστόσο, η αυριανή ακρόαση, η οποία έχει προγραμματιστεί για τις 9:30 τοπική ώρα (12:30 ώρα Ελλάδος), είναι κρίσιμη για να μπορέσει ο Τζόκοβιτς να αγωνιστεί λίγες ώρες αργότερα. Εάν χάσει την έφεση, ο κορυφαίος τενίστας στον κόσμο θα έρθει αντιμέτωπος με απέλαση και τριετή απαγόρευση βίζας.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.