ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Οι Αυστραλοί απελαύνουν τον Ν.Τζόκοβιτς γιατί «διεγείρει το αντιεμβολιαστικό αίσθημα» – Προσφεύγει ξανά στο δικαστήριο

1 min read

Στην αντεπίθεση περνά εκ νέου ο Νόβακ Τζόκοβιτς, καθώς προσέφευγε εκ νέου στη δικαιοσύνη κατά της νέας απόφασης για ακύρωση τη βίζας του και απέλασή του.

Η απόφαση να ακυρωθεί η βίζα του Νόβακ Τζόκοβιτς για δεύτερη φορά είναι «προφανώς παράλογη», υποστήριξε ο δικηγόρος του Νικ Γουντ σε μια έκτακτη ακρόαση στο δικαστήριο την Παρασκευή. Να σημειωθεί ότι η απόφαση για την εκ νέου ακύρωση της βίζας του Νο 1 τενίστα στον κόσμο έχει τη σύμφωνη γνώμη του Αυστραλιανού πρωθυπουργού.

«Είχε προλάβει το δικαστήριο να διαβάσει τους λόγους της απόφασης του υπουργού;» ο Γουντ ρώτησε τον δικαστή Anthony Kelly στο δικαστήριο την Παρασκευή.

Και όντως οι δικηγόροι του Σέρβου έχουν δίκιο καθώς η Αυστραλία αδιαφόρησε πλήρως για την απόφαση του δικαστηρίου όχι γιατί ο Ν.Τζόκοβιτς έκανε κάτι το παράνομο, αλλά γιατί… είναι ανεμβολίαστος! 

Όπως είπε ο Γουντ ο υπουργός Μετανάστευσης Άλεξ Χοκ ακύρωσε τη βίζα του Τζόκοβιτς με την αιτιολογία ότι η παρουσία του στη χώρα θα μπορούσε να «διεγείρει το αντιεμβολιαστικό αίσθημα».

Περιέγραψε το σκεπτικό ως «προφανώς παράλογο», αποκαλώντας το ως «ριζικά νέα προσέγγιση» της ομοσπονδιακής κυβέρνησης να εκδιώξει τον αστέρα του τένις από τη χώρα.

Προς το παρόν η συζήτηση για την υπόθεση Τζόκοβιτς γίνεται σε δημόσια συνεδρίαση. Η προτεινόμενη ακρόαση θα γίνει αύριο Σάββατο 15 Ιανουαρίου, ωστόσο, σύμφωνα με το BBC ο δικηγόρος-εκπρόσωπος της αυστραλιανής κυβέρνησης προτείνει η ακρόαση να γίνει την Κυριακή.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.