ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

11 Απρίλιος 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Κρήτη: «Θερμή υποδοχή» σε Τζανακόπουλο με «προδότες» και τον ύμνο της Μακεδονίας

1 min read

«Γίνατε κολαούζοι της Μέρκελ και των Αμερικανών», φώναζαν οι συγκεντρωμένοι

«Θερμή» υποδοχή με διαμαρτυρία για τη Μακεδονία έξω από το ξενοδοχείο “Ατλαντίς”, επεφύλαξε μία ομάδα πολιτών στον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Δημήτρη Τζανακόπουλο, ο οποίος ταξίδεψε στο νησί προκειμένου να παραβρεθεί στην εκδήλωση της Πρωτοβουλίας Πολιτών Ηρακλείου για την Ενότητα των Προοδευτικών Δυνάμεων με θέμα: «Η ανάγκη σύγκλισης των προοδευτικών δυνάμεων σε Ελλάδα και Ευρώπη».

Μια ομάδα ανθρώπων, με αφορμή και την παρουσία του κ.Τζανακόπουλου, που ήταν στη λίστα με τους ομιλητές, καταφέρθηκαν με χαρακτηρισμούς όπως “προδότες” και “προσκυνημένοι” εναντίον εκείνων που ψήφισαν τη Συμφωνία των Πρεσπών, ενώ τραγούδησαν τον ύμνο της Μακεδονίας και την “Ξαστεριά”.

Μεταξύ άλλων, δεν έλειψαν οι αντεγκλήσεις ανάμεσα στους διαμαρτυρόμενους και κόσμου που έφθασε στο χώρο του ξενοδοχείου για να παρακολουθήσει την εκδήλωση. 

«Γίνατε κολαούζοι της Μέρκελ και των Αμερικάνων» μεταξύ αυτών που εκστομίστηκαν από τους συγκεντρωμένους διαμαρτυρόμενους, ενώ δεν έλειψαν οι αναφορές – σε ρίμα – και κατά του Σπύρου Δανέλλη (“Δανέλλη προδότη, σε Ελλάδα και Ευρώπη”,”Προδότη Δανελλη, η Κρήτη δεν σε θέλει” ).

creta1
creta2
creta3

Πηγή: www.cretalive.gr

Δημοσίευση στα Social Media