ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

20 Απρίλιος 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Κόβουν αβέρτα πρόστιμα 300άρια! Γυναίκα πλήρωσε ακριβά το λουλούδι που άφησε στο Πολυτεχνείο -Δεν γλυτώνουν ούτε άστεγοι

1 min read

Η κα Μαρία Κιούση εμφανίστηκε λίγο πριν τις 12 στο Πολυτεχνείο για να αφήσει όπως είπε η ίδια δυο λουλούδια τιμώντας έτσι την εξέγερση πριν από 47 χρόνια.

Η ίδια μιλώντας στους δημοσιογράφους είπε ότι αυτό το κάνει κάθε χρόνο και πως φορούσε την μάσκα της και πρόσεχε. Είπε μάλιστα ότι η δουλειά της είναι εκεί δίπλα και πως είχε στείλει μήνυμα για περίπατο και αποφάσισε να κάνει μια στάση έξω από το Πολυτεχνείο να αφήσει τα λουλούδια. Όμως οι αστυνομικοί ήταν αμετακίνητοι και εξαντλώντας την αυστηρότητά τους της βεβαίωσαν πρόστιμο 300 ευρώ για άσκοπη μετακίνηση.

Πρόστιμο και σε άστεγο; 

Τον…Θεό τους φαίνεται πως δεν έχουν οι αστυνομικοί του κ. Χρυσοχοίδη που εξάντλησαν όλη την αυστηρότητα τους σε έναν άστεγο που κινούνταν επί της οδού Πατησίων, χωρίς φυσικά να φέρει πάνω του κάποια βεβαίωση ή κινητό για να δείξει το σχετικό sms. H ΕΛ.ΑΣ παίρνοντας εντολές από την κυβέρνηση μοιράζει πρόστιμα σε όποιον άτυχο βρεθεί στον δρόμο της, δήθεν στην υπηρεσία του γενικότερου καλού της κοινωνίας. Δηλαδή οι αρχές με το να ζητούν από έναν φτωχό άνθρωπο που κοιμάται στον δρόμο να καταβάλλει 300 ευρώ, έχουν την ψευδαίσθηση πως προστατεύουν όλους τους υπόλοιπους από την διασπορά (;) του κοροναϊού.

Φυσικά σε πορείες επιχορηγούμενων κομμάτων σαν του ΚΚΕ, δεν τολμάει κανείς να κόψει πρόστιμο (που θα μπορεί να πληρωθεί κιόλας…). Φαίνεται πως επικρατούν δύο μέτρα και δύο σταθμά ως προς το ποιοι κολλάνε ή δύναται να μεταδώσουν τον ιό.

Πάντως σύμφωνα με τα Ellinika Hoaxes το έγγραφο φαίνεται παραποιημένο καθώς τοπικό ειδησεογραφικό σάιτ έδωσε στη δημοσιότητα την γνήσια βεβαίωση επιβολής προστίμου όπου τελικά το πρόστιμο δεν επεβλήθη σε άστεγο…

Για του λόγου το αληθές δείτε τις φωτογραφίες:

Δημοσίευση στα Social Media