ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
25 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Σεπόλια: Χτύπησαν διαδηλωτή και την οικογένεια του – Στο νοσοκομείο με έμφραγμα ο πατέρας

1 min read

Στα Σεπόλια μεταφέρθηκε η ένταση για το Πολυτεχνείο λίγο μετά τις 5 το απόγευμα της Τρίτης, αφού διαλύθηκε η συγκέντρωση στον σταθμό Λαρίσης, με την αστυνομία να προχωρά σε νέα βίαια επίθεση εναντίον των συγκεντρωμένων διαδηλωτών.

Εκεί βρέθηκαν δυνάμεις των ΜΑΤ και της ΔΙΑΣ, καθώς και ένας Αίαντας, για να διαλύσουν τοπική πορεία. Ακολούθησε ρίψη χημικών και κρότου λάμψης, με τον κόσμο να τρέχει στους γύρω δρόμους.

Άνδρες της αστυνομίας ξυλοκόπησαν πολίτες, ενώ χτύπησαν έναν διαδηλωτή και την οικογένειά του στην πολυκατοικία του σπιτιού τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας του διαδηλωτή υπέστη καρδιακή προσβολή με αποτέλεσμα να διακομιστεί στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύτεαι φρουρούμενος, ενώ ούτε η ίδια η δικηγόρος του μπορεί να προσεγγίσει.

Μάλιστα, χτύπησαν και τη μητέρα του που βγήκε από το σπίτι να τον υπερασπιστεί.

Απλοί πολίτες κατέβηκαν και αυτοί από τα σπίτια τους, για να διαμαρτυρηθούν για την παρουσία της αστυνομίας. Και πάλι υπήρξαν εντάσεις με τους αστυνομικούς.

Η αστυνομία προχώρησε σε συλλήψεις, ενώ έξω από το ΑΤ Κολωνού έχουν συγκεντρωθεί πολίτες που ζητούν να αφερθούν ελεύθεροι.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.