ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

27 Φεβρουαρίου 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Κορωνοϊός: Περίπατο πήγαν τα … μέτρα στην Μύκονο – Συνωστισμός σε μπαρ και βίλες

1 min read

Νέες εικόνες «συνωστισμού» από πάρτι σε μπαρ και βίλες της Μυκόνου βλέπουν το φως της δημοσιότητας, με τον κόσμο να διασκεδάζει ο ένας πάνω στον άλλο, παρά τη ρητή εντολή για τήρηση της κοινωνικής απόστασης.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το σε ρεπορτάζ του Open TV  στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, για ακόμα  ένα Σαββατοκύριακο δεν τηρήθηκε κανένα μέτρο κοινωνικής απόστασης.

Οι εικόνες αυτές κάνουν τους λοιμωξιολόγους για υγειονομική βόμβα.  Την ίδια ώρα οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων υποστηρίζουν πως η Μύκονος θυμίζει νησί ηλικιωμένων από την ησυχία που επικρατεί και πως πολλές φορές οι εικόνες που δίνονται στη δημοσιότητα παραπλανούν, αναφορικά με την πυκνότητα των θαμώνων.

Κάποιοι επιχειρηματίες έχουν τοποθετήσει στην επιχειρήσεις τους μέχρι και κάμερες θερμικής απεικόνισης και καταγραφής. 

Το βράδυ του Σαββάτου στήθηκε σε βίλα ένα παράνομο πάρτι στο ίδιο νησί, όπως μετέδωσε το Open, σε έναν μικρό χώρο και 200 άτομα το ένα επάνω στο άλλο, χωρίς να τηρείται κανένα υγειονομικό πρωτόκολλο και με τα χρήματα για τα ποτά να είναι «μαύρα».

Προφανώς, όμως, αυτά δεν συμβαίνουν μόνο στη Μύκονο, αλλά και στο Ρίο και στην Αττική – στο Μοναστηράκι, Αφρικανοί έκαναν δημόσιο πάρτι.

Δημοσίευση στα Social Media