ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Μαρκέλλα: Βρέθηκε σημειωματάριο στο σπίτι της 33χρονης – Τι αποκαλύπτει

1 min read

Αρπαγή Μαρκέλλας: Συγκλονιστικά είναι τα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας μετά την αρπαγή και την εκμετάλλευση της 10χρονης Μαρκέλλας – Η γυναίκα που κρατείται προσωρινά επιχείρησε να αλλάξει την αρχική της κατάθεση – Βρέθηκε σημειωματάριο στο σπίτι της

Σοκάρουν τα στοιχεία που γίνονται γνωστά για την 33χρονη που συνελήφθη και φέρεται να ομολόγησε ότι «της αρέσουν τα ανήλικα παιδιά». Αποκαλυπτικά είναι όσα αναφέρει στην κατάθεση της η μικρή Μαρκέλλα, την οποία κρατούσε για σχεδόν δύο μέρες η 33χρονη, χορηγώντας της και ναρκωτικές ουσίες σε διαμέρισμα στην περιοχή της Σοφούλη στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης.

Σοκαρισμένο είναι το πανελλήνιο καθώς για πρώτη φορά ένα 10χρονο παιδί ζει τον απόλυτο εφιάλτη, όταν μια γυναίκα το αρπάζει, το μεταφέρει σπίτι της, το ντύνει, το βάφει, του δίνει ναρκωτικές ουσίες, με σκοπό να κάμψει τις αντιστάσεις του και το φωτογραφίζει, αφού πρώτα ασελγεί πάνω του.

Οι Αρχές εξετάζουν το οικογενειακό περιβάλλον της 10χρονης, τις αρρωστημένες προτιμήσεις μίας 33χρονης γυναίκας καθώς και το ενδεχόμενο ενός κυκλώματος παιδικής πορνογραφίας.

Το σημειωματάριο της 33χρονης

«Φως» στο μυστήριο της αρπαγής της 10χρονης Μαρκέλλας, δίνει ένα μαύρο σημειωματάριο που βρήκαν οι αστυνομικοί στο σπίτι της 33χρονης στην Καλαμαριά, σύμφωνα με πληροφορίες τον τηλεοπτικό σταθμό ”star”.

Μέσα σε αυτό έγραφε τη λέξη Μαρκέλλα, ενώ σε ένα δεύτερο ροζ τετράδιο το δρομολόγιο που ακολουθήσε μετά την απαγωγή: Αντωνίου Τούσα – μάρκετ Discount – μονοκατοικία -πιάτσα ταξί – Παπαναστασίου – πάρκο.

Οι αστυνομικοί έχουν πεισθεί ότι σχεδίαζε καιρό την αρπαγή του παιδιού και πλέον το ερώτημα είναι ένα: εάν έδρασε μόνη της ή είναι μέλος κυκλώματος παιδικής πορνογραφίας.

Η οικονομική άνεση της 33χρονης

Οι αρχές βρήκαν πάνω της 7.070 ευρώ, ενώ στα βίντεο από τις παρακολουθήσεις διαπίστωσαν ότι ξόδευε αλόγιστα χρήματα.

Τα ρούχα της ήταν επώνυμα και ακριβά και είχε πάνω της κάρτες από δύο τράπεζες. Ο αδερφός του κοριτσιού έχει σοκαριστεί μπροστά στις ραγδαίες αποκαλύψεις.

Τι αποκάλυψε η Μαρκέλλα στις αρχές

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μικρή Μαρκέλλα φαίνεται να είπε στους αστυνομικούς τα εξής: «Είδα τη φωτογραφία μου στην τηλεόραση και ότι με αναζητούν. Η γυναίκα που με κρατούσε εκνευρίστηκε. Αυτή ειναι η Ε… που μαζί με τον Α… και την κόρη τους Γ… ζούσαν στην ίδια πολυκατοικία που ζούσαμε με τους γονείς μου παλιά στην Τούμπα. Την είδα να ετοιμάζει βαλίτσα για να φύγει».

H 33χρονη αλλάζει την κατάθεσή της

Στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ μίλησε αποκλειστικά η 33χρονη που άρπαξε την 10χρονη Μαρκέλλα στην Θεσσαλονίκη.

Μέσα σε κλάματα και λυγμούς η κατηγορούμενη υποστηρίζει πως δεν ανήκει σε κανένα κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας ή κάτι παρόμοιο, καθώς και ότι ήθελε να φροντίσει το παιδί.

Χαρακτηριστικά αναφέρει πως όσα ακούγονται είναι παράλογα και πως η ίδια είναι απλός άνθρωπος και δεν έχει σχέση με κάτι τέτοιο.

Σχετικά με την ερωτική διάθεση την οποία η ίδια είχε δηλώσει πως είχε απέναντι στην Μαρκέλλα, τόνισε ότι την χάιδεψε όπως «κάποιος που αγαπά ένα παιδί», αποδίδοντας τις αρχικές της δηλώσεις στον πανικό της σύλληψης. Υποστηρίζει πως δεν είχε καμία ερωτική διάθεση απέναντι στο παιδί και πως δεν το άγγιξε καν, αλλά αυτό που έκανε είναι να το πλύνει και να το αλλάξει επειδή ήταν πολύ βρώμικη.

Παρουσιάζεται μετανιωμένη και δηλώνει πως είναι διατεθειμένη να κάνει οτιδήποτε προκειμένου να επανορθώσει και να «σβηστεί» όπως λέει όλο αυτό.

Η ίδια ελπίζει πως θα αποδειχτεί η αθωότητά της, επαναλαμβάνοντας συνεχώς πως απορεί και η ίδια με ό,τι έκανε.

Σχετικά με το παιδί που έχει η ίδια και το οποίο είναι 8 χρονών, δεν θέλησε να δώσει λεπτομέρειες αναφερόμενη ότι είναι κάτι που αφορά τον πρώην σύζυγό της.

Τα στοιχεία που ερευνά η αστυνομία

Οι Αρχές ερευνούν κάποιες ενδείξεις που τους οδηγούν στην εξέταση κυκλώματος παιδικής πορνογραφίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένονται τα αποτελέσματα από το κινητό και το λάπτοτ της 33χρονης, τα οποία όπως φαίνεται θα δώσουν απαντήσεις σε πολλά από τα κρίσιμα ερωτήματα που ερευνά η αστυνομία.

Υπάρχουν πολλές πιθανότητες, τα ευρήματα να έχουν άμεση σχέση με την αρπαγή του παιδιού αλλά και την μετέπειτα τύχη του.

Συγκλονίζουν οι ενδείξεις που οδηγούν τις Αρχές στο ενδεχόμενο το παιδί να το άρπαξε η 33χρονη προκειμένου να το παραχωρήσει, έναντι αμοιβής βέβαια σε κύκλωμα σεξουαλικής εκμετάλλευσης ανηλίκων.

Αξίζει να αναφερθεί, πως πρόκειται για μία υπόθεση άνευ προηγουμένου, καθώς είναι η πρώτη φορά που σημειώνεται στα Ελληνικά χρονικά αρπαγή παιδιού με όλα τα χαρακτηριστικά της σεξουαλικής εκμετάλλευσης.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.