Καταδρομική επίθεση κουκουλοφόρων στο γραφείο καθηγήτριας του Παντείου για τον Γιαγτζόγλου

Newskamatero

Επίθεση στο γραφείο καθηγήτριας εγκληματολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου πραγματοποίησαν αντιεξουσιαστές ως ένδειξη αλληλεγγύης στον Κωνσταντίνο Γιαγτζόγλου.

Όπως κατήγγειλε η καθηγήτρια Χριστίνα Ζαραφιώτου, οι νεαροί μπήκαν στο γραφείο της την ώρα που απουσίαζε και προκάλεσαν φθορές ενώ έσπασαν την πόρτα. Μάλιστα, ανέβασαν και ανακοίνωση σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου ενημερώνοντας για την πράξη τους.

Την υπόθεση χειρίζεται η Κρατική Ασφάλεια.

Το κείμενο των αντιεξουσιαστών:

«Σήμερα, 28/2 επιτεθήκαμε στο γραφείο της διευθύντριας-καθηγήτριας του μεταπτυχιακού της εγκληματολογίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο ως ένδειξη ελάχιστης αλληλεγγύης στον σύντροφό μας και απεργό πείνας και δίψας Ντίνο Γιαγτζόγλου που αυτή τη στιγμή βλέπει τον θάνατο με τα ίδια του τα μάτια ενώ το σώμα του στραγγίζεται κυριολεκτικά μέσα στα κολαστήρια της ελληνικής δημοκρατίας. Το μόνο που απαιτεί ο Ντίνος είναι να μεταφερθεί στις φυλακές του Κορυδαλλού για να μπορεί να βρίσκεται κοντά στον δικηγόρο, τους συντρόφους του και τα φιλικά του πρόσωπα. 

Το υπουργείο δικαιοσύνης και συγκεκριμένα το κάθαρμα που λέγεται Φυτράκης παίζουν με τα νεύρα ενός ολόκληρου κόσμου εντός και εκτός των φυλακών που βλέπουν ένα άτομο που δίνει στον αγώνα νου ψυχή και σώμα να χάνεται.

Ο στόχος μας συνδέεται άμεσα με την υπόθεση του Ντίνου και όλων όσων έχουν τσακιστεί κάτω από την τρομό-αντζέντα.

Η Χριστίνα Ζαραφωνίτου κατέχει κομβικό ρόλο στην αντ-εγκληματική, αντ-εξεγερτική και αντι-μεταναστευτική πολιτική του ελληνικού κράτους.

Το ελληνικό κράτος, όπως και κάθε κράτος έχει να αντιμετωπίσει εσωτερικούς εχθρούς και οι προσφορές της κυρίας Ζαραφωνίτου στην αντιμετώπιση τους ποικίλουν…..»

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Next Post

Μήνυμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε Ρωσία-Τουρκία και Ιράν! Παρακαλάει για υποστήριξη…

Με επιστολή που εστάλη στους υπουργούς Εξωτερικών της Ρωσίας, του Ιράν και της Τουρκίας, η επικεφαλής της εξωτερικής πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης Φεντερίκα Μογκερίνι, καλεί τις τρεις χώρες να υποστηρίξουν την εκεχειρία στην ανατολική Γούτα και να επιτρέψουν τη διανομή βοήθειας στις πολιορκημένες περιοχές. Όπως αναφέρεται στην επιστολή, η Μογκερίνι […]