ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

21 Οκτωβρίου 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Κακοκαιρία Μεγάλες καταστροφές στο Πήλιο – Κατολισθήσεις και πλημμύρες σε σπίτια

1 min read

Μεγάλες καταστροφές στο Πήλιο, που πλήττεται από το κύμα κακοκαιρίας «Αθηνά» – «Σπίτια έχουν υποστεί ζημιές. Το νερό μπαίνει από παντού. Έχουμε κατολισθήσεις σε διάφορα σημεία», λέει ο αντιδήμαρχος Ρήγα Φεραίου

Από χθες στις 10 το βράδυ μέχρι κι αυτή την ώρα τα φαινόμενο είναι πολύ έντονα, ενώ έχουν σημειωθεί κατολισθήσεις σε διάφορα σημεία σε Βένετο, Κεραμίδι, Κανάλια.

Όπως δήλωσε στο e-thessalia.gr ο Αντιδήμαρχος Δημήτρης Παλληκάρης, «αυτό που ζήσαμε το 2018 δεν είναι τίποτα μπροστά στο σημερινό. Από την Πέμπτη βρέχει διαρκώς και χθες ήταν πολύ έντονα τα φαινόμενα ενώ από τις 10 χθες το βράδυ βρέχει ασταμάτητα. Σπίτια έχουν υποστεί ζημιές. Το νερό μπαίνει από παντού. Έχουμε κατολισθήσεις σε διάφορα σημεία του Δήμου. Επιχειρούν μηχανήματα της Περιφέρειας στο Κεραμίδι, ενώ έχει διακοπεί η κυκλοφορία σε διάφορα σημεία κυρίως κοντά στο χωριό. Στο Καμάρι έχουν παρασυρθεί βάρκες και αυτοκίνητα απ ότι έχω ενημερωθεί και πιθανώς να υπάρχουν και εγκλωβισμένοι».

Σύμφωνα με την Αντιπεριφερειάρχη Δωροθέα Κολυνδρίνη, δύο μηχανήματα επιχειρούν στο Δήμο Ζαγοράς Μουρεσίου, ένας φορτωτής στο Δήμο Νοτίου Πηλίου δύο μηχανήματα στο Κεραμίδι, Καμάρι, Βένετο από το πρωί σε περιοχές που δέχτηκαν μεγάλο όγκο νερού.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newskamatero by Newskamatero.