ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

25 Φεβρουαρίου 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Καιρός – Προειδοποίηση Καλλιάνου για την κακοκαιρία: Τι αναφέρει

1 min read

Τις προβλέψεις του για την εξέλιξη της κακοκαιρίας «Ζηνοβία» αλλά και για ένα νέο κύμα χιονιά που θα «επισκεφτεί» την Ελλάδα έδωσε ο μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος.

Ο κ. Καλλιάνος μιλώντας στον Θέμα 104,6 ανέφερε ότι «από τις 2 Ιανουαρίου περιμένουμε νέο κύμα κακοκαιρίας, με χιονοπτώσεις ενδεχομένως και σε λίγο πιο χαμηλά υψόμετρα». Αν και η ένταση και η έκταση της κακοκαιρίας «δεν έχουν “κλειδώσει”», η εκτίμησή του είναι ότι θα έχει πολύ κρύο και ίσως μικρότερη διάρκεια από την κακοκαιρία «Ζηνοβία». «Το πρώτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου θα το περάσουμε πάντως με κρύο», εκτίμησε ο Γιάννης Καλλιάνος.

Όσον αφορά την εν εξελίξει κακοκαιρία «Ζηνοβία», ο μετεωρολόγος και βουλευτής της ΝΔ είπε ότι από αργά το βράδυ της Κυριακής αναμένεται το δεύτερο κύμα, το οποίο θα συνεχιστεί «μέχρι και όλη την υπόλοιπη αυριανή ημέρα».

Σύμφωνα με τον ίδιο, «θα έχουμε ισχυροποίηση των βροχοπτώσεων στις πεδινές και παραθαλάσσιες περιοχές από το Πήλιο μέχρι την ανατολική Πελοπόννησο. Χιονοπτώσεις θα έχουμε και σε περιοχές με χαμηλό υψόμετρο. Ενδεικτικά στη Φθιώτιδα και τη Βοιωτία θα χιονίσει έως τα 100-150 μέτρα υψόμετρο και αυτό σημαίνει ότι ίσως έχουμε προβλήματα στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας».

Δημοσίευση στα Social Media