ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
27 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Καίγεται η κυβέρνηση να ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ τον εξοπλισμό των ΕΔ-Όλο το παρασκήνιο…

1 min read

ÓÔÑÁÔÉÙÔÉÊÇ ÁÓÊÇÓÇ "ÐÁÑÌÅÍÉÙÍ 2015" (EUROKINISSI/ÃÉÙÑÃÏÓ ÊÏÍÔÁÑÉÍÇÓ)

Τα τεκταινόμενα αυτής εδώ της Κυβέρνησης σχετικά με τον εξοπλισμό των Ενόπλων Δυνάμεων και μάλιστα την Εποχή που η Κρίση του Αιγαίου περισσότερο από ποτέ τόσο κοντά …Εκτός και αν δεν το καταλαβαίνουν , Εμείς ειλικρινά δεν τα καταλαβαίνουμε !

Απο τις δηλώσεις του Μπαλάφα οτι θα μηδενίσουμε τις Στρατιωτικές Δαπάνες που έγινε πράξη ,περάσαμε στο ξεπούλημα τω ν εύχρηστων Πολεμικών Υλικών από Άρματα ,Ελικόπτερα και Μαχητικά την ώρα που το Πλεόνασμα καλπάζει ….Γιατί άραγε ;Γιατί να ξεπουλήσουμε για ένα κομμάτι ψωμί μια ντουζίνα Μαχητικά που τα έχουμε ανάγκη άσχετα αν δεν είναι τελευταίας τεχνολογίας για μερικά εκατομμύρια που θα δοθούν ώς προκαταβολή για μια αναβάθμιση ,που κύριος είδε με τους ρυθμούς που το πάει η ΕΑΒ, πότε και αν θα ολοκληρωθεί;

Παραλάβαμε τα Υπερσύγχρονα και αμέσως απαξιώσαμε τα Ελικόπτερα NH-90 που τα κρατάμε 14 απο αυτά καθηλωμένα στο έδαφος …

Ένα εξαιρετικό άρθρο απο Από Σάββα Δ. Βλάσση του «Δούρειου Ίππου» με τίτλο «Μια ακόμη χαμένη “Black Friday” για τον Π. Καμμένο» ,που είναι άκρως διαφωτιστικό ,ενώ και εμείς αναρωτιόμαστε !!!

Αφού βρε παιδιά δημιουργήσαμε και ένα θηριώδες πλεόνασμα απο τις κατασχέσεις και την υπερ φορολογία των Πολιτών της Ελλάδος γιατί τα ξεπουλάμε ;

Εντύπωση μας προκαλεί και η αφωνία των Αρχηγών των Γενικών Επιτελείων …»Συμφωνούν με το Ξεπούλημα που επιχειρείτε ;»

Ο πρώην Α/ΓΕΑ Πτέραρχος ε.α Χρήστος Βαίτσης που είναι πλέον σύμβουλος σε Πολεμική Αεροπορία άλλης χώρας …Ήθελε Μαχητικά στον Αέρα ανά πάσα στιγμή και δεν είχε άδικο ..Αφού τα F-16 Block- 30 και αξιόπιστα είναι και μηδενικό αριθμό βλαβών έχουν

Ο πρώην .Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωσταράκος για το ίδιο θέμα έγραψε σχετικά :

Δεν είμαστε σε θέση να ξεπουλάμε πολεμικό υλικό τη στιγμή που δεν είμαστε σε θέση να το αντικαταστήσουμε. Η υπόθεση των ΝΗ – 90 που χρησιμοποιούνται απο παρα πολλούς Ευρωπαϊκούς στρατούς με απόλυτη επιτυχία οφείλεται σε εμμονές του ΥΕΘΑ που τελικά ομως μάλλον ζημειώνει τη χώρα γιατι τα χρειαζόμαστε.

Αν υπάρχει σκάνδαλο ας πάει στον Εισαγγελέα. Αν υπάρχει όμως οικονομική βλάβη της χώρας απο τη μη παραλαβή ή επιχειρησιακή βλάβη λόγω μη χρήσεως ή σκοτωθεί κι άλλος κόσμος από τα Χιούι της εποχής του Βιετνάμ τότε ισως να πρέπει στο μέλλον να ζητηθούν ευθύνες απο όσους εμπλέκονται.

Το ίδιο μπορεί να ισχύει για τα F16 Block 30 που μάλλον τα χρειαζόμαστε περισσότερο απο όσο δείχνουμε ή και για το λοιπό πολεμικό υλικό. Οι Ένοπλες Δυνάμεις δεν είναι ιδιωτική υπόθεση κανενός.

veteranos.gr

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.