ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

21 Απρ 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

ΧΑΜΟΣ! Επεισόδια με «πρόσφυγες»-ΣΟΚΑΡΙΣΜΕΝΟΙ οι Έλληνες…

1 min read

Migrants and refugees walk alongside the fence between Greece and FYROM. Hundreds of refugees and migrants walked out of an overcrowded camp in Idomeni in order to bypass the fence of the Greek - FYROM border from an alternative route on March 14, 2016.

Σοβαρό επεισόδιο με μετανάστες και ντόπιους δημιουργήθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στον πεζόδρομο της Νεάπολης, σύμφωνα με καταγγελία της αναγνώστριας μας…..

 Τσικρελης Τραϊανης.Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, δύο Μαροκινοι οι οποίοι διαμένουν σε Δομή της Καστοριάς, είχαν καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και άρχισαν να παρενοχλούν κοπέλες.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν μαρτυρίες, ήταν ιδιαίτερα επιθετικοί και με επικίνδυνες διαθέσεις. Οι κοπέλες φώναζαν για βοήθεια και πλησίασαν κάποιοι κάτοικοι.

Ακολούθησε διαπληκτισμός ανάμεσα στους μετανάστες και τους ντόπιους, καθώς εκείνοι έγιναν περισσότερο εριστικοί καθώς κι επιθετικοί.

Αποτέλεσμα ήταν να πιαστούν στα χέρια κι ο ένας από αυτούς να διακομιστεί στο Νοσοκομείο με ασθενοφόρο και συνοδεία αστυνομίας, κι ο άλλος να συλληφθεί.

Το ερώτημα είναι γιατί αποσιωπήθηκε το συγκεκριμένο γεγονός από τα ΜΜΕ;

Να σημειωθεί ότι η Νεάπολη είναι πέρασμα τέτοιων αλλοδαπών και οι κάτοικοι νιώθουν τρομοκρατημένοι.

Συνεχίζει η αναγνώστριά μας, την οποία κι ευχαριστούμε, με ορισμένες απορίες που πιστεύομε πως εκφράζουν το σύνολο της τοπικής κοινωνίας.

Γιατί δεν είχε η Τοπική κοινωνία ενημέρωση για το συμβάν;

Σχεδόν κάθε μέρα συλλαμβανονται κι οδηγούνται στο Τμήμα Μεταναστών είτε νόμιμοι είτε παράνομοι μετανάστες. Δεν θα έπρεπε να ενημερωθούν οι πολίτες για το τι συμβαίνει;

Τέλος μας καταγγέλει πως μετανάστες φεύγουν από τα ξενοδοχεία των Γρεβενών και της Καστοριάς κι πηγαίνουν στην περιοχή διότι κάποιοι επιτίδειοι τους προωθούν τάζοντας δουλειές κλπ.

Δημοσίευση στα Social Media