ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
26 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Και τώρα επίθεση με τη Γεωργία για την ανεβασμένη Εθνική

1 min read

Με την ισοπαλία (1-1) από τον χθεσινό αγώνα στις βαλίτσες τους, οι διεθνείς επιστρέφουν από την Ισπανία στη Θεσσαλονίκη για να προετοιμαστούν για την επόμενη αναμέτρηση της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ με τη Γεωργία την ερχόμενη Τετάρτη (31/3, 21:45), αν και μεσολαβεί το φιλικό με την Ονδούρα την Κυριακή (28/3, 17:00).

ΠΗΓΗ: filathlos.gr

Το κλίμα στην Εθνική είναι εξαιρετικό, το ηθικό στα ύψη, αλλά την ίδια στιγμή οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο γνωρίζουν πολύ καλά ότι πρέπει να παρουσιαστούν το ίδιο σοβαροί και παθιασμένοι όπως και χθες, αλλά με την υποχρέωση να δείξουν και τις επιθετικές τους αρετές κόντρα στη Γεωργία.

Στο χθεσινό ματς της η Γεωργία γνώρισε την ήττα με 1-0 από τη Σουηδία, αγωνιζόμενη αρκετά αμυντικά και προσπαθώντας από την πρώτη στιγμή να κλείσει τους διαδρόμους προς την εστία της. Κάπως έτσι, αναμένεται να αντιμετωπίσει και τον αγώνα της αυτόν με την Εθνική μας. Η Γεωργία στο μεσοδιάστημα υποδέχεται την Ισπανία την Κυριακή (28/3, 19:00) στο δεύτερό της ματς στη διοργάνωση.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.