Καφέ της Χαράς αυτοί είναι οι δύο πρωταγωνιστές που θα λείπουν από τα νέα επεισόδια

Newskamatero

Για τις 17 Ιανουαρίου του 2020 έχει προγραμματιστεί η πρεμιέρα του «Καφέ της Χαράς», με τον Χάρη Ρώμα να μοιράζεται με το κοινό όλο και περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα νέα επεισόδια.Αυτή τη φορά, επιβεβαίωσε την απουσία των Ελένης Λιάσκα και Χαράς Σμύρου, των τηλεοπτικών Γωγώς και Ματούλας.

Αιτία; Η απουσία των δυο τους στο εξωτερικό όπου πλέον ζουν μόνιμα με τους συζύγους τους.

«Σας ευχαριστώ που το περιμένετε, το δουλεύουμε μανιωδώς και με μεγάλη χαρά. Θέλω να πιστεύω πως ο κόσμος θα χαρεί πολύ με το αποτέλεσμα», είπε ο ταλαντούχος δημιουργός για το νέο «Καφέ» και συνέχισε:

«Δεν θα είναι η Γωγώ και η Ματούλα. Το σενάριο φτιάχνεται σύμφωνα με τις ανάγκες του και πρέπει να είναι ανανεωμένο. Μακάρι να ήταν τα κορίτσια. Ήταν εξαιρετικές. Και άλλοι μπορεί να λείψουν, αλλά ο βασικός κορμός θα είναι ο ίδιος και ο περισσότερος κόσμος θα είναι εκεί».

Δημοσίευση στα Social Media

Next Post

Τουρκική NAVTEX σβήνει από τον χάρτη την Κύπρο

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν οι Τούρκοι στη ΝΑVΤΕΧ 838/19, όπως αναφέρει το militaire.gr, όλη η ευθύνη για τη ναυσιπλοΐα ανήκει στο σταθμό της Αττάλειας. Προσθέτει δε ότι όσα μηνύματα εκδίδονται από το σταθμό της Λάρνακας δεν έχουν καμία ισχύ αφού “η Κύπρος  που αναφέρεται στην Larnaca NAVWARN NR MA48-375 / […]