ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
26 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Η τουρκοποίηση της Αλβανίας, εθνικός κίνδυνος για την Ελλάδα

1 min read

Ο εκτουρκισμός της Αλβανίας συνιστά προετοιμασία εισβολής των τούρκων στην Ελλάδα.


Ο αλβανός ηγέτης Έντι Ράμα, επιτρέπει, αν όχι ενισχύει, την τουρκοποίηση της Αλβανίας γεγονός που αποτελεί μέγιστο εθνικό κίνδυνο για την Ελλάδα. Δεν μιλάμε μόνο για την δημιουργία στρατιωτικών και ναυτικών βάσεων στην γειτονική χώρα. Δεν μιλάμε μόνο για την φιλοξενία χιλιάδων Τζιχαντιστών σε στρατόπεδο εντός Αλβανίας και μάλιστα πλησίον της Βορείου Ηπείρου. Μιλάμε κυρίως για την παλινόρθωση του οθωμανισμού στην Αλβανία, παρά το ότι και οι αλβανοί είχαν υποφέρει τα μέγιστα από τους τούρκους. Μάλιστα ο Σκεντέρμπεης, ο εθνικός ήρωας, υπήρξε ο μέγιστος πολέμιος των τούρκων. Μία εισβολή τούρκων λοιπόν με τον πιο ύπουλο τρόπο, στα βόρεια σύνορα μας.

Και όμως σήμερα, το καθεστώς Ράμα επιτρέπει στην Τουρκία να τουρκοποιεί τους αλβανούς με άθλια πλύση εγκεφάλου και ανθελληνικό πρόσημο. Εκτός από τα ισλαμικά τέμενη που λειτουργούν με χορηγία της Τουρκίας και φυσικά μουφτήδες που πληρώνονται από το τουρκικό κράτος και ξερνούν τουρκική προπαγάνδα, έχουμε το ακόμα πιο επικίνδυνο φαινόμενο να προβάλλονται τούρκικα σήριαλ που παρουσιάζουν τους έλληνες ως δολοφόνους αμάχων στην αλβανική τηλεόραση.

Αυτό είναι πραγματικά το αυγό του φιδιού. Μολύνει ολόκληρο τον αλβανικό λαό με ανθελληνικό μίσος, θεωρώντας τους έλληνες αντί για θύματα – όπως είναι η αλήθεια – ως δράστες εγκλημάτων πολέμου. Ειδικά το τελευταίο σήριαλ που αντιστρέφει τελείως την ιστορία της εισβολής στην Κύπρο, παρουσιάζοντας τους Έλληνες ως φονιάδες αμάχων τούρκων και τους τούρκους ως «σωτήρες» που εισέβαλαν στην Κύπρο για να σώσουν αμάχους, συνιστά μόλυνση.

Και αυτό επιτέλους πρέπει να σταματήσει. Πάση θυσία. Η Ελλάδα και η κυβέρνηση υποχρεούται να πιέσει τους αλβανούς να διακόψουν κάθε σχέση με την Τουρκία, ειδάλλως θα πρέπει να τεθεί θέμα τόσο στην ευρωπαϊκή τους πορεία αλλά και στον ρόλο τους στο ΝΑΤΟ.

Επιβεβαιώνει όμως πλήρως αυτό που λέμε εδώ και μήνες, ότι η Τουρκία έχει μπει σε τροχιά πολέμου με την Ελλάδα και όλες αυτές οι ενέργειες συνιστούν κυκλωτικές κινήσεις για την δημιουργία και άλλων μετώπων σε περίπτωση τουρκικής εισβολής.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.