ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
19 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Λονδίνο: Χιλιάδες Λονδρέζοι σε μεγάλη πορεία κατά των απαγορεύσεων του κορωνοϊού

1 min read

Χιλιάδες ήταν  οι Λονδρέζοι  που πραγματοποίησαν πορεία στο Hyde Park, την Oxford Street, διαμαρτυρόμενοι για τους  περιορισμούς που έχουν επιβληθεί λόγω του κορψνοϊού.

Στα πανό του πλήθους πρωτοστάτησαν τα αντικυβερνητικά συνθήματα, ενώ ο αδερφός του Τζέρεμι Κόρμπιν, Πιρς, κινητοποιούσε το πλήθος δια μεγαφώνου.

Στη διάρκεια της διαδήλωσης έπεσαν καπνογόνα, ενώ υπήρξαν και συμπλοκές ανάμεσα σε αστυνομικούς και συγκεντρωμένους.

Έγιναν και συλλήψεις, στη διάρκεια της κινητοποίησης.

Δείτε  τη μεγάλη πορεία στους δρόμους του Λονδίνου κατά του lockdown που έχει φέρει τις ευρωπαϊκές κοινωνίες στα όριά τους, εκτός από την ελληνική, σύμφωνα με τους δημοσκόπους. Ας μην ξεχνούμε μια δημοσκόπηση «περίγελος» πριν από μερικές εβδομάδες όπου το 68% των πολιτών υποτίθεται ότι ζητούσε ακόμη πιο σκληρά μέτρα!

Οι διαδηλώσεις οργανώνονται σε 51 χώρες σε όλο τον κόσμο, όπως αναφέρει το RT.

Από την πλευρά του ο Βρετανός υπουργός Υγείας Ματ Χάνκοκ δήλωχε ότι η Βρετανία  βρίσκεται σε μία πορεία χαλάρωσης των μέτρων του lockdown, σύμφωνα με τον οδικό της χάρτη.

«Δεν υπάρχει ένδειξη ότι δε θα είμαστε σε θέση να κάνουμε πρόοδο, όπως προβλέπεται από τον οδικό χάρτη» δήλωσε ο Χάνκοκ στο Sky News.

Σε ερώτηση σχετικά με τον κίνδυνο από τις μολύνσεις του τρίτου κύματος της πανδημίας στην Ευρώπη και τι θα σήμαινε αυτό για τη Βρετανία, ο Χάνκοκ δήλωσε ότι η βρετανική κυβέρνηση θα πρέπει να είναι σε εγρήγορση για την προστασία της χώρας.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.