ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
26 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Η… υγειονομικώς ορθή κυβέρνηση βάζει λουκέτο σε μαγαζιά και πετάει τους εργαζόμενους στο δρόμο

1 min read

Το έχουμε επισημάνει από την πρώτη στιγμή, πως τα «υγειονομικά πρωτόκολλα» της… υγειονομικώς ορθής χούντας Μητσοτάκη δεν έγιναν για το… καλό μας -για την προστασία της υγείας μας- αλλά δολίως για να καταστρέψουν τον κοσμάκη και να δικαιολογήσουν το νέο υπερ-Μνημόνιο του ξεπουλήματος των πάντων! Από το οποίο, η φαμίλια Μητσοτάκη και οι υπόλοιποι κρατικοδίαιτοι αρχιμαφιόζοι αυτού του τόπου θα κερδίσουν αμύθητα ποσά!

Και κάθε μέρα επιβεβαιωνόμαστε! Αντί, λοιπόν, να αφήσει τα μαγαζιά της εστίασης και του τουρισμού να δουλέψουν, η χούντα έχει επιδοθεί σε σαφάρι λουκέτων – υπό την κάλυψη των μπουκωμένων με 20 εκατομμύρια ευρώ ΜΜΕ, που ωρύονται υποκριτικά πως «δεν φαίνεται να βάζουν μυαλό ούτε οι καταστηματάρχες αλλά ούτε και οι θαμώνες των νυκτερινών κέντρων».

Έτσι, μετά τα λουκέτα στην «ναυαρχίδα του ελληνικού τουρισμού» (την Μύκονο), οι ταλιμπάν της υγειονομικής ορθότητας έβαλαν εχθές το βράδυ στο μάτι το Sky Bar στο Γκάζι, βάζοντάς του λουκέτο, με το πρόσχημα ότι «καταστρατηγούσε τις οδηγίες και τους κανόνες για την προστασία από την μετάδοση του κορωνοϊού Covid-19», επειδή είχε κόσμο.

Στην επιχείρηση «λουκέτο» των ταλιμπανέζων της φαμίλιας Μητσοτάκη, συμμετείχαν 50 (!!!) άνδρες της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος, μαζί με κλιμάκιο της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή και εισαγγελέα, οι οποίοι «σέρβιραν» ένα εξοντωτικό πρόστιμο στον ιδιοκτήτη (20.000 ευρώ!) και σφράγισαν το κατάστημα για τους επόμενους 2 μήνες, πετώντας στο δρόμο δεκάδες εργαζόμενους, που έβγαζαν ένα κομμάτι ψωμί για να ταΐσουν τις οικογένειές τους! Τι θα κάνουν τους επόμενους δύο μήνες αυτοί οι δύστυχοι;

Ε, «ας βρουν κάτι άλλο να κάνουν», όπως είπε ο νοσηρός δικτάτορας Μητσοτάκης για τους εργαζομένους στα ορυχεία της Β. Ελλάδος που χαρίζει στους Γερμαναράδες!

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.