ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
8 Μαΐου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Γιώργος Καραϊβάζ: Τον σκότωσαν με 5 σφαίρες στο κεφάλι και τον θώρακα – Πώς κινήθηκαν οι δράστες

1 min read

Πώς στήθηκε η δολοφονική ενέδρα στον δημοσιογράφο Γιώργο Καραϊβάζ. Πώς κινήθηκαν οι δράστες, πού τον περίμεναν. Σε ποιο σημείο βρίσκονται οι έρευνες των Αρχών, στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών το τζιπ του για εξέταση. 

  • Για τη δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ μίλησε ο συνάδελφός του, Γιώργος Σόμπολος, διευκρινίζοντας πως δεν είχε πει σε κανέναν τίποτα, όπως για παράδειγμα πως δέχεται απειλές.

«Δεν είχε πει σε κανέναν το παραμικρό ότι αντιμετωπίζει φόβους ή ότι δέχεται απειλές για τη ζωή του. Εάν αυτό συνέβαινε σίγουρα κατάφερνε και το έκρυβε πολύ καλά. Και στην αστυνομία γνωρίζουμε ότι δεν είχε πει κάτι τουλάχιστον τον τελευταίο καιρό, ότι δέχεται απειλές, ότι είχε δει κάποια ύποπτη κίνηση έξω από το σπίτι του, ή οτιδήποτε άλλο περίεργο» δήλωσε μιλώντας στο star.gr.

  • Ο κ. Σόμπολος δήλωσε ότι επρόκειτο για έναν χαμογελαστό άνθρωπο: «Ό,τι ήθελες κατευθείαν να σε εξυπηρετήσει, να σε βοηθήσει. Νοιαζόταν για τους συναδέλφους του. Πάρα πολλές φορές με ρωτούσε μήπως χρειάζεται κάτι ο τάδε ή ο δείνα να βοηθήσουμε. Ήθελε όσο μπορεί να προσφέρει και σε συναδέλφους και σε απλό κόσμο και χωρίς να θέλει να φαίνεται ότι βοηθάει».
  • Πήγε να παρκάρει το τζιπ στην πιλοτή, αλλά ήταν σταθμευμένο του γιου του κι έτσι κατευθύνθηκε λίγο παρακάτω, για να το αφήσει σε ένα παρακείμενο παρκάκι.
Το σημείο όπου δέχθηκε δολοφονική επίθεση ο Γιώργος Καραϊβάζ

Εκεί τον πλησίασε το σκούτερ, με τους δύο επιβαίνοντες, που φορούσαν στρατιωτικού τύπου μπουφάν.

Ο συνοδηγός έριξε περισσότερες από 10 σφαίρες, πέντε από τις οποίες τον βρήκαν στο κεφάλι και τον θώρακα.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.