ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
19 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

«Όχι» του ΣτΕ σε Φουρθιώτη για την ακύρωση απόσυρσης της αστυνομικής φύλαξης

1 min read

Απορρίφθηκε το αίτημα του Μένιου Φουρθιώτη, ο οποίος ζητούσε από την πρόεδρο του Δ΄  Τμήματος του Συμβουλίου της Επικρατείας Μαρία Καραμανώφ να εκδώσει προσωρινή διαταγή με την οποία «να παγώνει» την πράξη του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. που μείωσε τα μέτρα της προσωπικής φρούρησής του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κυρία Καραμανώφ στην απορριπτική απόφασή της τονίζει ότι η λήψη και η άρση μέτρων προστασίας και ασφαλείας προσώπων γίνεται από τα αρμόδια όργανα του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη μετά από εκτίμηση πραγματικών γεγονότων και κινδύνων σε συνδυασμό με το δημόσιο συμφέρον.

Τα αρμόδια όργανα του εν λόγω υπουργείου προβαίνουν στις σχετικές σταθμίσεις των γεγονότων και των περιστάσεων στο πλαίσιο της ισχύουσας νομοθεσίας.

  • Κατόπιν αυτού, κατέληξε η κυρία Καραμανώφ, δεν συντρέχει περίπτωση προσωρινής διαταγής για την αναστολή εκτέλεσης της προσβαλλόμενης πράξης του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ.
  • Πλέον αναμένεται το Δ’ Τμήμα του ΣτΕ να εξετάσει το δεύτερο αιτήμα της αίτησης αναστολής του Μένιου Φουρθιώτη με εισηγήτρια την πάρεδρο του ΣτΕ, Χριστιάνα Μπολόφη.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.