ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

1 Οκτωβρίου 2023

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Φρίκη : Σέρνει την πρώην σύζυγό του στον δρόμο και τη μαχαιρώνει ΒΙΝΤΕΟ

1 min read

Το απεχθές γεγονός που συγκλονίζει την Τουρκία συνέβη στην περιοχή Σαρκισλά του νομού Σεβάστειας, όπου ο Νετσμετίν Γ., 37 ετών, φαίνεται να σέρνει τη σύζυγό του Μουζεγιέν Γ. και να την μαχαιρώνει καταμεσής του δρόμου.

Η φρικιαστική σκηνή καταγράφεται από κινητά τηλέφωνα και κάμερες ασφαλείας και κάνει τον γύρο της Τουρκίας.

Ο Νετσμεττίν Γ. συναντά την πρώην σύζυγό του στον δρόμο και τσακώνεται μαζί της. Την αρπάζει και τη σέρνει πάνω στο πεζοδρόμιο μέχρι τον τοίχο όπου ακουμπά την πλάτη του και εκεί αρχίζει να τη μαχαιρώνει.

Στο βίντεο διακρίνεται καθαρά το μαχαίρι που κρατά στο δεξί χέρι του και τα χτυπήματα που της καταφέρνει.

Ευτυχώς, παρεμβαίνουν αμέσως αστυνομικοί, τον ακινητοποιούν και τον συλλαμβάνουν.

Η γυναίκα μεταφέρεται στο νοσοκομείο Sivas Cumhuriyet όπου οι γιατροί διαπιστώνουν πως φέρει τραύματα στον καρπό, το στήθος και το συκώτι, αλλά η ζωή της δεν διατρέχει κίνδυνο χάρη στην άμεση παρέμβαση των αστυνομικών.

Ο πρώην σύζυγός της κατάγεται από την Κωνσταντινούπολη και όπως έγινε γνωστό το ζευγάρι, το οποίο έχει τρία παιδιά, είχε χωρίσει πριν έναν χρόνο.

Ωστόσο, η γυναίκα κατήγγειλε ότι δεχόταν απειλές από τον δράστη και γι’ αυτόν τον λόγο είχε ζητήσει προστασία από την αστυνομία.

Μεταδίδεται, μάλιστα, από τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης ότι η επίθεση σημειώθηκε σε μικρή απόσταση από τη Διοίκηση της Χωροφυλακής όπου είχε καταφύγει η Μουζεγιέν Γ. για να προφυλαχθεί από τον πρώην σύζυγό της.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.