ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

21 Ιανουαρίου 2022

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Το Forbes παραδέχεται ότι τα εμβόλια mRNA αλλοιώνουν το DNA και στη συνέχεια αλλάζει τον τίτλο του άρθρου

1 min read

Το Blaze Media ανέφερε: «Ο Τσάντσελιν δεν είναι ένας από τους ανθρώπους που έχουν σχέση με την τρομοκρατία:

Το Forbes δεν δημοσίευσε κανένα σημείωμα του συντάκτη ή άλλη εξήγηση για την αλλαγή. Ενώ ο αρχικός τίτλος συνόψιζε το επιχείρημα του Salzberg, ο νέος τίτλος φαίνεται να αντιφάσκει ελαφρώς με όσα έγραψε.

Ο Salzberg έγραψε το άρθρο ως απάντηση σε αυτό που αποκάλεσε «ένα από τα κοινά τροπάρια» σχετικά με τα εμβόλια που διαδίδονται από όσους αντιτίθενται στη λήψη τους: Ότι τα εμβόλια μπορούν να αλλάξουν ή να αλληλεπιδράσουν με το DNA σας.

Το CDC καταγράφει αυτόν τον ισχυρισμό ως έναν κοινό «μύθο» σχετικά με τα εμβόλια.

Ο Salzberg εξήγησε ότι τεχνικά το CDC «έκανε λάθος» στην προσπάθειά του να δώσει μια απλή διάψευση του ισχυρισμού για το DNA. Περιέγραψε πώς το ανοσοποιητικό σύστημα του οργανισμού ανταποκρίνεται σε παθογόνα όπως ο ιός SARS-CoV-2, επιλέγοντας αντισώματα που μπορούν να αναγνωρίσουν το παθογόνο, να συνδεθούν με αυτό και να το καταστρέψουν.
«Ο τρόπος με τον οποίο το κάνει αυτό είναι πραγματικά μάλλον εκπληκτικός: πολλά μικρά κομμάτια του DNA σας κόβονται και κολλιούνται μεταξύ τους, σε εκατομμύρια συνδυασμούς, και το καθένα παράγει ένα διαφορετικό αντίσωμα. Τελικά, ένα από αυτά τα αντισώματα «αναγνωρίζει» το παθογόνο (προσδένεται σε αυτό)», έγραψε ο Salzberg.
Συνεχίζοντας, εξήγησε ότι τα επιτυχημένα αντισώματα «θυμούνται» από το ανοσοποιητικό σύστημα ως ειδικά κύτταρα -που ονομάζονται Β-κύτταρα- τα οποία έχουν ελαφρώς τροποποιημένο DNA.

Πηγή άρθρου: the gateway pundit

Πηγή μεταφρασμένου κειμένου: telegra.ph

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newskamatero by Newskamatero.