ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
26 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Έτσι θα «κατέβει» για το «διπλό» στο Καραϊσκάκη ο ΠΑΟΚ

1 min read

Συνέχεια στη νίκη επί της ΑΕΚ θέλει να δώσει απόψε (20:30) ο ΠΑΟΚ, ο οποίος αντιμετωπίζει στο «Γ. Καραϊσκάκης» τον Ολυμπιακό για την 5η αγωνιστική της Super League.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ομάδας του, φρόντισε να ρίξει τους τόνους, αναγνωρίζοντας τη διαφορά που έχουν φέτος οι Πειραιώτες με τον Πέδρο Μαρτίνς συγκριτικά την αντίστοιχη περσινή περίοδο.

Ο Δικέφαλος του Βορρά θα «παλέψει» για τη νίκη μέσα στο Φάληρο, ώστε να αποκτήσει σημαντικό προβάδισμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από δύο διαδοχικές νίκες σε ντέρμπι.

Στο καθαρά αγωνιστικό, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Πασχαλάκης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Μάτος, Κρέσπο, Βαρέλα και Βιεϊρίνια.

Ως αμυντικοί χαφ θα αγωνιστούν οι Κάνιας κα Μαουρίσιο, με τους Λημνιό και Μπίσεσβαρ στα πλάγια. Ρόλο επιτελικού μέσου θα έχει ο Πέλκας και στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Πρίγιοβιτς.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Ρέι, Τόσκα, Σάκχοφ, Βέρνμπλουμ, Ζαμπά, Καρέλης και Ακπόμ, ενώ εκτός έμειναν οι Ελ Καντουρί, Χατσερίντι, Μαλεζάς και Ουάρντα.

Online Στοίχημα  Ολυμπιακό  ΠΑΟΚ

Over οι  προτάσεις 

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.