ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Έτοιμος για… άλμα κορυφής ο Ολυμπιακός – Οι σκέψεις του Μαρτίνς για την ενδεκάδα

1 min read

Την ευκαιρία να αποκτήσει σημαντικό προβάδισμα από τους άλλους διεκδικητές του τίτλου έχει σήμερα ο Ολυμπιακός, ο οποίος υποδέχεται στις 8:30 το βράδυ τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη για την 5η αγωνιστική της Super League.

Οι Πειραιώτες μπαίνουν στην πιο δύσκολη εβδομάδα μέχρι σήμερα, καθώς εκτός από την αποψινή «μάχη» με τον Δικέφαλο του Βορρά, θα ταξιδέψουν μεσοβδόμαδα στην Ιταλία για να αντιμετωπίσουν τη Μίλαν (4/10, 19:55) και πριν από τη νέα διακοπή του πρωταθλήματος υπάρχει το ντέρμπι με την ΑΕΚ (7/10, 20:30).

Προέχει, όμως, το ματς με τους Θεσσαλονικείς, γι’ αυτό και στο φαληρικό γήπεδο θα δώσει δυναμικό «παρών» ο κόσμος των ερυθρόλευκων, ο οποίος θα… απαιτήσει τη νίκη κόντρα στους ασπρόμαυρους και παράλληλα θα φωνάξει για το 45ο πρωτάθλημα στην ιστορία του συλλόγου.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Πέδρο Μαρτίνς έδωσε ανάσες σε αρκετούς παίκτες στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό και θα επιστρέψουν πιο «φρέσκοι» οι… βασικοί για να αντιμετωπίσουν τον ΠΑΟΚ.

Την εστία του Ολυμπιακού θα υπερασπιστεί ο Γιαννιώτης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Ομάρ, Μεριά, Βούκοβιτς και Τσιμίκα.

Στη μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν ο Καμαρά και ο Μπουχαλάκης, αν και τη θέση του δεύτερου διεκδικεί και ο Γκιγιέρμε, με τον Χριστοδουλόπουλο και τον Ποντένσε στα πλάγια.

Ως επιτελικός χαφ θα παίξει ο Φορτούνης και στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Γκερέρο.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Χουτεσιώτης, Σα, Κούτρης, Τοροσίδης, Σισέ, Νάτχο, Φετφατζίδης, Τουρέ, Χασάν και Μάνος, ενώ εκτός αυτής έμειναν οι Μασούρας, Μιράντα, Νικολάου, Ανδρούτσος και Πάρντο.

 

filathlos.gr

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.