ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
27 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Έρευνα από Reporters United: Πώς η υπόθεση του Κολωνού συνδέεται με τη Greek Mafia

1 min read

Άκρως αποκαλυπτικό είναι το ρεπορτάζ της δημοσιογραφικής ομάδας Reporters United, αποκαλύπτοντας ενδείξεις σύνδεσης της νοσηρής υπόθεσης του κατ’ επανάληψη βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό με τη διαβόητη Greek Mafia.

Σύμφωνα με όσα αναφέρεται στην έρευνα, τα φώτα στρέφονται στον οίκο ανοχής, όπου φέρεται να εξέδιδε ο Μίχος το ανήλικο κορίτσι κι αυτό γιατί η 70χρονη φερόμενη ως ιδιοκτήτρια έχει συνδεθεί με την υπόθεση της Greek Mafia, το κύκλωμα προστασίας για στο οποίο έχει διαπιστωθεί συμμετοχή ανθρώπων της νύχτας, δικηγόρων και υψηλόβαθμων αστυνομικών.

Την περίοδο 2015 – 2016 η 70χρονη ήταν εκείνη που συνέλεγε χρήματα για την «προστασία» οίκων ανοχής, όπως προκύπτει από πόρισμα της ΕΥΠ με το οποίο είχε παραπεμφθεί σε δίκη. Το Reporters United αναφέρεται σε έγγραφο της ΕΛ.ΑΣ., στο οποίο καταγράφεται ότι ο οίκος ανοχής στην οδό Κασσάνδρας είχε σφραγιστεί τον Γενάρη του 2020, όμως συνέχισε να λειτουργεί.

Στο ρεπορτάζ, εξάλλου, επισημαίνεται ότι το κύκλωμα στο οποίο εμπλέκονται και αστυνομικός διευθυντής και πρώην στέλεχος της Αντιτρομοκρατικής, είχε εντοπιστεί από την ΕΥΠ μέσω τηλεφωνικών και άλλων παρακολουθήσεων. Ως αρχιταμίας είχε θεωρηθεί ο Δημήτρης Μάλαμας, ο οποίος δολοφονήθηκε τον Οκτώβριο του 2019.

Τέλος, στο ίδιο ρεπορτάζ επισημαίνεται ότι «με την υπόθεση φέρεται να σχετιζόταν και ο δημοσιογράφος Γιώργος Καραϊβάζ, ο οποίος τελούσε υπό παρακολούθηση από την ΕΥΠ καθώς διατηρούσε σχέσεις με τον Μάλαμα και με άλλα μέλη του κυκλώματος και ο οποίος, πριν δολοφονηθεί κι εκείνος, είχε κάνει σαφή αναφορά στις πιθανότητες κάποιες από τις δολοφονίες στο χώρο της εγχώριας μαφίας να είχαν πραγματοποιηθεί από (παρα)κρατικές υπηρεσίες».

Διαβάστε ολόκληρο το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ ΕΔΩ.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.