ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
28 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Οργή! Έριξαν στα «μαλακά» τον αστυνομικό που έστελνε γυμνές φωτογραφίες στην 12χρονη

1 min read

Ούτε την πόρτα της εξόδου δεν είδε από την ΕΛΑΣ ο αστυνομικός που συνομιλούσε με τη 12χρονη από τον Κολωνό και ο οποίος φέρεται να γνώριζε την πραγματική ηλικία του νεαρού κοριτσιού.

Παρά το γεγονός ότι ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη διέταξε διενέργεια πειθαρχικού ελέγχου σε βάρος του, ο αστυνομικός μεταφέρθηκε από το κέντρο συντονισμού επιχειρήσεων της ΓΑΔΑ που υπηρετούσε, στην υπηρεσία καυσίμων της ΕΛ.ΑΣ. που εδρεύει στη λεωφόρο Συγγρού.

Με άλλα λόγια, ο αστυνομικός που βρίσκεται υπό διερεύνηση συνεχίζει να υπηρετεί κανονικά στο Σώμα, ενώ υπό άλλες συνθήκες, ο αστυνομικός ο αστυνομικός θα έπρεπε να έχει τεθεί ήδη διαθεσιμότητα.

Επιπλέον, σύμφωνα με ασφαλής πληροφορίες, η 12χρονη είχε ισχυριστεί σε συνομιλία της με τον συγκεκριμένο αστυνομικό ότι είναι 15 ετών.

Συνεπώς ο 26χρονος ήξερε ότι πρόκειται για ανήλικη, με την οποία μάλιστα, φέρεται να αντάλλαξε μία φορά άσεμνες φωτογραφίες.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι ο 26χρονος αρχιφύλακας στο παρελθόν υπηρετούσε στη Διεύθυνση Προστασίας Επισήμων, στο πλευρό σημαίνοντος πολιτικού προσώπου.

Παρόλα αυτά, ο αρχιφύλακας φαίνεται ότι μετακινήθηκε καθώς αρνήθηκε να εμβολιαστεί για τον κορονοϊό.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.