ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
26 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Επεκτείνεται η Μόρια! 43 στρέμματα νοικιάστηκαν και αδειοδοτήθηκαν!

1 min read

Πριν από λίγες μέρες, κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής της Μόριας Λέσβου, είχαν καταγγείλει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (γιατί στα ΜΜΕ των 20 εκατομμυρίων ευρώ δεν περνάνε τέτοιες καταγγελίες…), πως ο «εθνικόφρων» Μηταράκης είχε στείλει στην περιοχή τους υπαλλήλους του, που εκβίαζαν ιδιοκτήτες κτημάτων γύρω από το hot spot της Μόριας, για να τους τα νοικιάσουν, απειλώντας τους πως σε διαφορετική περίπτωση θα προχωρούσαν σε αναγκαστικές επιτάξεις.

Αμέσως μετά, «κύκλοι» του υπουργείου Λαθρομετανάστευσης διέψευδαν τους καταγγέλλοντες και την πρόθεση επέκτασης του υπάρχοντος hot spot…

Τελικά, απεδείχθη ότι οι Μοριανοί έλεγαν την αλήθεια! 

Έτσι, νοικιάστηκαν και αδειοδοτήθηκαν με διαδικασίες εξπρές τα πρώτα 43 στρέμματα γης, στη βόρεια πλευρά του hot spot της Μόριας.

Το αντίτιμο είναι 39.000 ευρώ για το 2020, ενώ τα ίδια κτήματα για το 2021 νοικιάστηκαν έναντι 93.200 περίπου ευρώ.

Μάλιστα, η σχετική απόφαση των Υπουργών Εσωτερικών Θεοδωρικάκου (του «εθνικόφρονος» αρχικνίτη του Μητσοτάκη), Λαθρομετανάστευσης Μηταράκη και του υφυπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Δημήτρη Οικονόμου, δημοσιεύτηκε στο υπ’ αριθμόν φύλλου 3300 δεύτερο τεύχος της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως και περιλαμβάνει και την άδεια επέκτασης του γιγαντιαίου hot spot!

Και γιατί το επεκτείνουν; Προφανώς, σε λίγο καιρό λήγει η συμφωνία του Μητσοτάκη με τον Ερντογάν Πασά, να μη στέλνει καθόλου «προσφυγάκια», και αναμένεται να πλακώσει πολύ… πελατεία! 

Καταλάβατε τώρα πόσο χρήσιμοι στο διεθνές σύστημα εξουσίας –στους Σόρος του πλανήτη!- είναι οι «εθνικόφρονες», που κάνουν γι’ αυτούς όσα δεν τολμούσαν να κάνουν ο Τσίπρας και η κυρά-Τασία του;

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.