ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
20 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Με περισσότερη… ουδετερότητα απάντησε το ΝΑΤΟ στις εκκλήσεις Μητσοτάκη

1 min read

ΗΠΑ – ΝΑΤΟ δείχνουν “συνεργασία” και στο βάθος… Χάγη!

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επικοινώνησε τηλεφωνικά το απόγευμα με τον Γενικό Γραμματέα του NATO Γενς Στόλτενμπεργκ και τον ενημέρωσε “για τις εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο και για τη συμπεριφορά της Τουρκίας που υποσκάπτει τη σταθερότητα στην Νοτιοανατολική πτέρυγα του ΝΑΤΟ, τονίζοντας ότι η πολιτική των ίσων αποστάσεων είναι αντιπαραγωγική και μη αποδεκτή.”

Το γεγονός και μόνο ότι ο πρωθυπουργός μιας χώρας – μέλους του ΝΑΤΟ φτάνει στο σημείο να τονίσει την ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΑ της “Συμμαχίας” στις τουρκικές διεκδικήσεις σημαίνει πολλά…

Ποια ήταν όμως η απάντηση του Γ.Γ. της “Συμμαχίας”; Με την ανάρτηση που ο ίδιος ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό, λέει: “Μίλησα με τον Έλληνα Πρωθυπουργό σήμερα για την κατάσταση στην ανατολική Μεσόγειο. Η κατάσταση πρέπει να λυθεί στο πνεύμα της συμμαχικής αλληλεγγύης και σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο.”

Η “συμμαχική αλλυλεγγύη” ασφαλώς αφορά… όλα τα μέλη του ΝΑΤΟ, δηλαδή και την Ελλάδα και την… Τουρκία. Με απλά λόγια στην έκκληση Μητσοτάκη για να παύσει η ουδετερότητα της “Συμμαχίας” και η πολιτική των ίσων αποστάσεων, ο Γ.Γ. του ΝΑΤΟ απάντησε με περισσότερη… ουδετερότητα!

Ας μην παραπονούμεθα, αυτούς τους “συμμάχους” έχει επιλέξει η Ελλάς, με αυτούς θα πορευτεί… μέχρι την Χάγη και ακόμα παραπέρα! Όπου την οδηγήσουν οι μεγάλοι μας “σύμμαχοι”.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.