ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

14 Απρίλιος 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ένα άτομο ανά οικογένεια, ταμπελάκια και κουπόνια στη βενζίνη! Δείτε τι θα σημαίνει απαγόρευση κυκλοφορίας!

1 min read

Η απαγόρευση κυκλοφορίας είναι ένα από τα ενδεχόμενα αν μέρος της κοινωνίας δεν αντιληφθεί τις τραγικές συνέπειες της ανευθυνότητας απέναντι στην πανδημία του κορωνοϊού.

Μια τέτοια απόφαση θα αποτελέσει την αρχή για την διακοπή κάθε οικονομικής δραστηριότητές, εξαιρουμένων των επιχειρήσεων που θα παραμείνουν ανοιχτές με απόφαση της κυβέρνησης, όπως τα σούπερ μάρκετ, οι εταιρίες τροφοδοσίας, τα φαρμακεία και τα κρεοπωλεία.

Στους δρόμους θα κυκλοφορούν ελεύθερα μόνο το ιατρικό και νοσηλευτικό  προσωπικό, οι ένστολοι και κρατικά οχήματα η κίνηση των οποίων θα είναι απαραίτητη, όπως τα απορριμματοφόρα.

Οι εργαζόμενοι θα πρέπει να φέρουν ειδικό ταμπελάκι από την εργασία τους, που θα βεβαιώνει την αναγκαιότητα παρουσία τους στο δρόμο, ενώ άτομα που δεν θα δικαιολογείται η παρουσία τους σε δημόσιους χώρους θα συλλαμβάνονται.

Επόμενο βήμα, θα είναι η διακοπή των αεροπορικών και ακτοπλοϊκών συνδέσεων. Θα επιτρέπεται η μεταφορά μόνο εμπορευμάτων και προϊόντων αναγκαία για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Αποτέλεσμα της διακοπής της κυκλοφορίας και του ελέγχου της  κατ’ επέκταση θα είναι και η δυνατότητα προμήθειας αγαθών. Ως εκ τούτου είναι πολύ πιθανό,  να επιτρέπεται η μετακίνηση σε σούπερ μάρκετ και φαρμακεία, για την προμήθεια αγαθών,  μόνος ενός ατόμου ανά οικογένεια, ενώ σε μια τέτοια περίπτωση, θα ακολουθήσει και η παροχή υγρών καυσίμων με κουπόνια.

Δημοσίευση στα Social Media