ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
26 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Εκλογές και στο βάθος σκληρό Μνημόνιο

1 min read

Η περίοδος που ξεκινά από αύριο είναι ένας δρόμος προς τον Γολγοθά για τον Ελληνικό Λαό. Μπορεί να βιώνουμε την Ανάσταση, αλλά δυστυχώς ο πολιτικός κόσμος της χώρας μας ετοιμάζει για μια νέα… Σταύρωση όπως έγινε και το 2010 με την υπογραφή τριών κατά σειρά εθνοκτόνων Μνημονίων (Τζέφρυ Παπανδρέου, Σαμαράς, Τσίπρας), την αθρόα εισροή λαθρομεταναστών, την αλλοίωση του γηγενούς πληθυσμού και την μαζική φυγή της Νεολαίας στο εξωτερικό.

Αυτή η δραματική δεκαετία (2010-2020) με πρόσχημα τον κορωνοϊό και τις δυσβάσταχτες οικονομικές επιπτώσεις που θα επιφέρει, οι υποτακτικοί πολιτικάντηδες της Χώρας έχουν σκοπό να την επαναλάβουν με το ίδιο πάντα σχέδιο. Με όχημα τα πληρωμένα παπαγαλάκια που εγκωμιάζουν βράδυ – πρωί την… εθνοσωτήρια κυβέρνηση που μας έσωσε από τον κορωνοϊό και τις κάλπικες δημοσκοπήσεις ο Μητσοτάκης φιλοδοξεί να δημιουργήσει ένα τεχνητό κλίμα ευφορίας και να οδηγήσει την χώρα σε εκλογές, πριν καταρρεύσει εντελώς η οικονομία.

Έχοντας λοιπόν εξασφαλισμένη την επανεκλογή και την εντολή για ακόμα 4 χρόνια διακυβέρνησης η νεοφιλελεύθερη ΝΔ και ο Μητσοτάκης αναμένεται να υπογράψουν το πιο σκληρό Μνημόνιο για την Χώρα και να ξεπουλήσουν εντελώς τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας. Παράλληλα, μετά την προδοσία της Μακεδονίας πρέπει να αναμένουμε την συνδιαχείριση με τους τούρκους στο Αιγαίο και την… φιλοξενία χιλιάδων καινούριων λαθρομεταναστών, αφού η ΝΔ θα κάνει όλα τα χατίρια στην ελίτ της Ευρώπης.

Μοναδική φωνή, ελπίδα και Πατριωτική δύναμη θα είναι η Χρυσή Αυγή που θα κληθεί ξανά από τον Λαό να κρατήσει ψηλά την σημαία της Εθνικής Αντίστασης!

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.