ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

26 Φεβρουαρίου 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Εγκαινιάστηκε το συγκρότημα κτιρίων «Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος» της Σχολής Ευελπίδων [pics]

1 min read

Τελετή εγκαινίων του Συγκροτήματος Κτιρίων «Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος» πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2019 στις εγκαταστάσεις της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων, στη Βάρη.

Στην τελετή παρέστησαν η Α.Ε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπιος Παυλόπουλος, ο Αρχηγός του ΓΕΕΘΑ Πτέραρχος (Ι) κ. Χρήστος Χριστοδούλου, ο Αρχηγός του ΓΕΣ Αντιστράτηγος κ. Γεώργιος Καμπάς, ο Αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) κ. Γεώργιος Μπλούμης, ο Γενικός Επιθεωρητής Στρατού & Διοίκησης Δόγματος και Εκπαίδευσης Αντιστράτηγος κ. Αντώνιος Νομικός, ο Μητροπολίτης Γλυφάδας κ. Αντώνιος, ο Δήμαρχος Βούλας – Βάρης – Βουλιαγμένης κ. Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, το μέλος του Δ.Σ. του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος» κ. Γεώργιος Αγουρίδης και ο σύμβουλος ΔΣ του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος» πρέσβης κ. Βασίλειος Κασκαρέλης.

Η ανακαίνιση χαιρετίστηκε από την Α.Ε. τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο οποίος επισήμανε ότι συνεισφέρει σημαντικά στη βελτίωση των υποδομών διαβίωσης των Ευελπίδων, παρέχοντας τους τις ιδανικές συνθήκες για την προπαρασκευή τους, ως μελλοντικοί ηγήτορες του Στρατεύματος.

Δείτε φωτογραφίες από τα εγκαίνια:

Δημοσίευση στα Social Media