ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

2 Απριλίου 2023

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Χαρδαλιάς για COVID-19: «Κρατείστε τις κατάρες σας γιατί είμαστε σε καλή θέση» – Το statista.com τον διαψεύδει

1 min read

Με μια ανάρτηση στο twitter ο Νίκος Χαρδαλιάς στράφηκε εναντίον όσων αμφισβητούν τους κυβερνητικούς χειρισμούς για τον κορωνοϊό. 

Ο Νίκος Χαρδαλιάς με ανάρτησή του στο Twitter, καλεί όσους δυσανασχετούν ή έχουν αντιρρήσεις με τους περιορισμούς και το lockdown που έχει “γονατίσει” την κοινωνία και την οικονομία να «κρατήσουν» τα αναθέματα και τις κατάρες, καθώς, όπως υπενόησε τα μέτρα αποδίδουν.

Συγκεκριμένα, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, έκανε επισήμανση ένα tweet του ευρωβουλευτή της ΝΔ Γιώργου Κύρτσου με τους θανάτους σε χώρες της Ευρώπης ανά εκατομμύριο κατοίκους εμφανίζοντας την Ελλάδα σε πολύ καλή θέση, σε σχέση με τις άλλες χώρες, υπονοώντας ότι τα μέτρα που, τα εξοντωτικά μέτρα για την οικονομία, είχαν αποτέλεσμα  και έγραψε:

«Κρατήστε κάποιοι τα αναθέματα, τις κατάρες, τις παράλογες και μικροπολιτικές απορίες και εξυπνακίστικες αναλύσεις. Και μην αναρωτιέστε γιατί το ένα, γιατί το άλλο. Κάθε μέτρο, κάθε απόφαση έχει ένα μόνο κριτήριο, την ανθρώπινη ζωή. Και όλες οι απαντήσεις είναι στον παρακάτω πίνακα».

Είναι έτσι όμως; Η θέση της Ελλάδας μπορεί να εμφανίζεται σωστή στο tweet του Ν.Χαρδαλιά,  αλλά η εικόνα δεν είναι η πλήρης, καθώς έχει επιλεγεί  μόνο ανάμεσα στις ευρωπαϊκές χώρες. Η  πραγματική της θέση όμως είναι κατά πολύ χειρότερη. 

Έτσι και σύμφωνα με το statista.com η Ελλάδα εμφανίζεται στην 105η θέση σε ένα πίνακα για την παγκόσμια κατάταξη των χωρών αναφορικά με τους θανάτους από κορωνοϊό ανά εκατομμύριο κατοίκους

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.