«Βόμβα» στα media: Το MEGA θα διεκδικήσει θεματική άδεια

Newskamatero

Αίτημα για τη διεκδίκηση άδειας θεματικής εμβέλειας θα καταθέσει τη Δευτέρα το MEGA, σύμφωνα με ενημέρωση των μελών του ΔΣ προς τους εργαζόμενους.

Η επιστολή της Αλτερ Έγκο ΑΕ ενεργοποίησε τις διαδικασίες για την έκτακτη σύγκλιση του ΔΣ της «Τηλέτυπος».

Στην επιστολή η εταιρεία του Ευάγγελου Μαρινάκη ζητεί να διεκδικήσει η «Τηλέτυπος» ενώπιον του ΕΣΡ το καθεστώς συνέχισης της λειτουργίας του σταθμού, με το επιχείρημα πως ήδη από τον Οκτώβριο του 2016 το κανάλι λειτουργεί εν τοις πραγμάσι ως θεματικός σταθμός. Πρόκειται δηλαδή για τη διάσωση του Μega, εν λειτουργία.

Το ΔΣ της «Τηλέτυπος» σε απάντησή του δηλώνει πως θα κάνει τη Δευτέρα στο ΕΣΡ τη δήλωση αλλαγής της φυσιογνωμίας του καναλιού σε μη ενημερωτικό. Υποστηρίζει ακόμη πως η δήλωση αυτή συνιστά την ευθύνη διαχείρισης και εξυγίανσης του Μega και επισημαίνει πως άμεσα θα πρέπει να κατατεθεί επιχειρηματικό σχέδιο διάσωσης του καναλιού.

Μετά την απόφαση αυτή η ευθύνη για τη λειτουργία του Mega, από τους μετόχους επιστρέφει και πάλι στο ΕΣΡ.

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Next Post

Συμμορία μαχαιρώνει περαστικούς σε Φιλοπάππου και Ακρόπολη

Τρόμος έχει τυλίξει την περιοχή του Φιλοπάππου και γύρω από την Ακρόπολη, τα τελευταία 24ωρα. Μία συμμορία δέκα ατόμων επιτέθηκε στις 11.30 το βράδυ του Σαββάτου εναντίον μίας παρέας έξι νεαρών αγοριών και κοριτσιών – ένα εξ αυτών παιδί αστυνομικού – τους λήστεψαν και μαχαίρωσαν έναν 19χρονο που προσπάθησε ν […]