ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ο διασυρμός των Ε.Δ δεν έχει προηγούμενο! Πρώτα μας εμβολίζουν, μετά μας παίρνουν αιχμαλώτους [ΒΙΝΤΕΟ]

1 min read

Λίγες ημέρες μετά τον εμβολισμό Ελληνικού σκάφους στα Ίμια, τούρκοι συνέλαβαν δύο Έλληνες στρατιωτικούς στον Έβρο και τους περιφέρουν με εξευτελιστικό τρόπο λάφυρα πολέμου στα τουρκικά ΜΜΕ, δεμένους με χειροπέδες σαν κοινούς εγκληματίες, ενώ το Γενικό Επιτελείο Στρατού της Ελλάδος έβγαλε ανακοίνωση μια ημέρα μετά το συμβάν (!) χωρίς να αναφέρεται η ώρα, δεν επιβεβαιώνεται η τοποθεσία («φέρεται»..) και δεν αναφέρονται τα στοιχεία των Ελλήνων στρατιωτικών..!

 

Παράλληλα, οι τούρκοι βρήκαν την ευκαιρία να χτυπήσουν τους Έλληνες στρατιωτικούς μετά την «περίεργη» σύλληψη τους (ενέδρα;) στην περιοχή των Καστανιών του Έβρου και όπως αναφέρεται από τον ταξίαρχο της δύναμης των δύο συλληφθέντων Ελλήνων στρατιωτικών που πέρασε στην Τουρκία για να δει την κατάσταση των ανδρών, διαπίστωσε ότι και οι δύο έχουν χτυπηθεί από τους Τούρκους φρουρούς τους, σύμφωνα με πληροφορίες της Athens Voice! Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίον οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί έκρυβαν τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, ενώπιον των καμερών των Τούρκων δημοσιογράφων, πάντα με εντολή των τουρκικών αρχών..

Ο διασυρμός του ένδοξου Ελληνικού στρατού δεν έχει προηγούμενο.. ΚΑΤΑΝΤΙΑ..

Ταυτόχρονα, η κυνοβουλευτική ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ (((κλίκα))) πλειστηριάζει τα σπίτια των Ελλήνων, έχει μετατρέψει την χώρα μας σε ισλαμικό χαλιφάτο, ξεπουλάει την Μακεδονία στους κατσαπλιάδες και ο Ελληνικός λαός ακατάπαυστα εξαθλιώνεται.. Ζούμε σε μια από τις πιο μαύρες σελίδες της ένδοξης πολυχιλιετούς ιστορίας μας..

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.