Σα. Οκτ 24th, 2020

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Αυτό είναι το σχέδιο της Άγκυρας κατά της Ελλάδας – Δαιμονοποίηση σε 3 άξονες

1 min read3. Η Ελλάδα είναι κράτος που υποθάλπει την τρομοκρατία. Αμέσως μετά το πραξικόπημα, το καλοκαίρι του 2016, η Αγκυρα διαμαρτυρήθηκε για τους οκτώ Τούρκους στρατιωτικούς που ζήτησαν άσυλο στην Ελλάδα για να διευρύνει κατόπιν τα «αιτήματά» της και σήμερα να κάνει λόγο για πάνω από 1.800 οπαδούς του κινήματος Γκιουλέν, τους οποίους, βέβαια, χαρακτηρίζει ως τρομοκράτες.

Στην πραγματικότητα, δηλαδή, όλους όσοι πέρασαν παράνομα στην Ελλάδα -είτε πρόκειται για στρατιωτικούς είτε για απλούς πολίτες- για να σωθούν από τις διώξεις, επειδή η Αγκυρα τους βαφτίζει «γκιουλενιστές» και «τρομοκράτες». Και, ως εκ τούτου, στοχοποιεί τη χώρα μας ως «άντρο τρομοκρατών».

Κάτι, πάντως, που κάνει και για σειρά άλλων χωρών της Ε.Ε., αλλά και τις ΗΠΑ, όπου έως τώρα έχει παραχωρηθεί μαζικά το καθεστώς του ασύλου. Κάτι που, εκτός των άλλων, έχει οδηγήσει σε πρωτοφανή ρήξη τις διπλωματικές σχέσεις πολλών δυτικών πρωτευουσών με την Αγκυρα. Παρά τα σοβαρά προβλήματα, πάντως, η Ε.Ε. φαίνεται πως θέλει να κρατήσει ανοικτούς τους διαύλους με την Αγκυρα.

Γι’ αυτό, εξάλλου, έχει συμφωνηθεί, και εκτός απροόπτου θα γίνει, συνάντηση Γιούνκερ-Ερντογάν τον Μάρτιο, στη Βάρνα. Στο μεταξύ, η Αγκυρα συνεχίζει να εκβιάζει με όπλο το μεταναστευτικό.

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newskamatero by Newskamatero.