ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

8 Δεκεμβρίου 2022

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Αποκάλυψη Politico: Τι ήθελε ο Σχοινάς στο φεστιβάλ της ακροδεξιάς Μελόνι στην Ιταλία

1 min read

Μείζον πολιτικό θέμα για τον Ευρωπαίο Επίτροπο Μαργαρίτη Σχοινά όσο και για την Ευρωπαϊκή Επιτροπή αποτελεί η συμμετοχή του σε ετήσιο φεστιβάλ της νεολαίας της Ακροδεξιάς Μελόνι.

Στην αποκάλυψή του το Politico αναφέρει :«Ήταν μια ευκαιρία να απομακρυνθούμε από μια ενοχλητική προσέγγιση που οδήγησε σε σοβαρό και αδικαιολόγητο αποκλεισμό της ομάδας μας από θεσμικούς ρόλους», δήλωσε ο Φίττο, ο οποίος το περιέγραψε ως «realpolitik».

Τον Δεκέμβριο, στο ετήσιο φεστιβάλ Atreiu – μια εκδήλωση για τη δεξιά νεολαία της Ιταλίας που ιδρύθηκε από τη Μελόνι το 1998 – προσέλκυσε τους υπουργούς και τον Ευρωπαίο Επίτροπο Μαργαρίτης Σχοινάς ως ομιλητές»

politico sxoinas .

Μετά την αποκάλυψη του Politico ο Έλληνας αντιπρόεδρος της Κομισιόν οφείλει να δώσει εξηγήσεις για την απίστευτη επιλογή του να βρεθεί στο στο ετήσιο Φεστιβάλ Atreiu της νεολαίας του κόμματος της Μελόνι.

Νωρίτερα το Ieidiseis και σε ρεπορτάζ του Β.Σκουρή αποκάλυπτε τη συμμετοχή του στη παραπάνω εκδήλωση.

Ο συνάδελφος Αποστόλης Ζουπανιώτης αναρωτιέται στο τουίτερ: «Αληθεύει ότι ο Μαργαρίτης Σχοινάς παρευρέθηκε και χαιρέτισε εκδήλωση του νεοφασιστικού κόμματος;»

Το ψάξαμε και το βρήκαμε:

«Ναι, ο Έλληνας αντιπρόεδρος της Κομισιόν παραβρέθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο στο ετήσιο Φεστιβάλ Atreiu της νεολαίας του κόμματος της Τζόρτζιας Μελόνι! Της ηγέτιδας του ακροδεξιού κόμματος που προηγείται στις δημοσκοπήσεις στην Ιταλία και ενδεχομένως σχηματίσει τον Δεκέμβριο κυβέρνηση με ναζιστικά και άλλα ακροδεξιά κόμματα.

Δεν γνωρίζουμε αν ο Μαργαρίτης Σχοινάς χαιρέτισε, δεν επιβεβαιώνεται από την έρευνά μας,όμως μόνο και μόνο η συμμετοχή του συνιστά μείζον πολιτικό θέμα, τόσο για τον ίδιο, όσο και για την Ευρωπαϊκή Επιτροπή!»

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.