ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
26 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Αποκάλυψη Ο Ηλίας Μίχος κατηγορείται για διακίνηση παιδικού πορνογραφικού υλικού

1 min read

Ο προφυλακισμένος για τον βιασμό και την εκπόρνευση της 12χρονης Ηλίας Μίχος φαίνεται ότι εκμεταλλευόταν και με άλλο τρόπο το παιδί πουλώντας βίντεο και φωτογραφίες της

Αρρώστια και δυσωδία δίχως τέλος στην υπόθεση του βιασμού και της μαστροπείας στα Σεπόλια, με το MEGA να αποκαλύπτει ότι ο Ηλίας Μίχος κατηγορείται για διακίνηση παιδικού πορνογραφικού υλικού.

Το 12χρονο παιδί επιβεβαίωσε ότι ο Μίχος είχε στην κατοχή του γυμνές φωτογραφίες της. Άλλωστε ανάγκαζε το παιδί να βγάζει τέτοιες φωτογραφίες προκειμένου να το «πουλήσει» σε παιδοβιαστές.

«Στα μηνύματα που αντάλλασσα με τον Ηλία, μου ζητούσε να του στέλνω βίντεο και φωτογραφίες, όπου μου έλεγε τι να κάνω και πώς να είμαι» κατέθεσε η 12χρονη στην Αστυνομία.

Εκτιμάται πως ο Ηλίας Μίχος είχε στην διάθεσή του περισσότερες από τέσσερις φωτογραφίες και περισσότερα από έξι βίντεο της 12χρονης. Ωστόσο βάσει και πάλι της κατάθεσης του ανήλικου κοριτσιού, φέρεται να υπάρχει και άλλο άτομο που κατέχει οπτικοακουστικό υλικό με την ίδια.

Το κατηγορητήριο για τον Ηλία Μίχο αναφέρει «κατοχή και διανομή παιδικού πορνογραφικού υλικού μέσω διαδικτύου το οποίο προώθησε μέσω εφαρμογών και πλατφόρμας γνωριμιών» σε άγνωστο αριθμό ανδρών.

Πουλούσε τις φωτογραφίες του παιδιού;

Όπως αποκάλυψε το Live News, ο Μίχος δεν ήταν ο μόνος που είχε φωτογραφίες της ανήλικης. Είχε και ο περιβόητος «Μιχάλης», που φαίνεται να έχει ενεργό ρόλο στο κύκλωμα μαστροπείας, ο οποίος ωστόσο δεν έχει οδηγηθεί ενώπιον των αστυνομικών ή δικαστικών αρχών.

«Ο Μιχάλης έχει κι αυτός δικά μου βίντεο και φωτογραφίες. Του τα έστειλε ο Ηλίας, κάνοντας ότι είμαι εγώ, στέλνοντάς τα από τον δικό μου προφίλ» ανέφερε συγκεκριμένα η 12χρονη στην κατάθεσή της.

Όλα τα παραπάνω επιβεβαιώνονται και από την 37χρονη μητέρα του μικρού κοριτσιού, η οποία στην απολογία της είχε πει τα εξής:

«Η κόρη μου μου είπε ότι ο Μίχος την εκβίαζε ότι εάν δεν έκανε ότι της ζητούσε, θα διέρρεε τα βίντεο και τις φωτογραφίες που του είχε στείλει εκείνη. Επίσης, η κόρη μου, μου αποκάλυψε ότι ο Μίχος είχε κάμερες σε όλο το μαγαζί του, οι οποίες συνδέονται με το κινητό του. Όταν πήγαιναν κάτω στην αποθήκη, ο Ηλίας ειδοποιούσε τον υπάλληλό του αν ερχόταν κάποιος στο μαγαζί να τον ειδοποιήσει».

Σημειώνεται πως ύστερα από έρευνες που έγιναν στο κινητό της μητέρας της 12χρονης δεν εντοπίστηκε η εφαρμογή γνωριμιών «Blindchat» μέσω της οποίας ο Ηλίας Μίχος «ψάρευε» τους βιαστές της ανήλικης.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.