ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

7 Φεβρουαρίου 2023

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Άλλη μία ιστορία ενδοοικογενειακής βίας Πα-τέρας συνελήφθη γιατί βαρούσε την ανήλικη κόρη του με κλωτσιές στην πλάτη!

1 min read

Άλλη μία ιστορία ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε το βράδυ της παραμονής Χριστουγέννων στον Βόλο, όταν ένας 50χρονος αλλοδαπός χτυπούσε την 14χρονη κόρη του με κλωτσιές στην πλάτη!

Ο άνδρας που θέλει να ονομάζεται πατέρας, έμεινε κρατούμενος τα Χριστούγεννα, τη δεύτερη μέρα οδηγήθηκε στην εισαγγελέα υπηρεσίας, που του άσκησε δίωξη για οικογενειακή βία και πήρε αναβολή για να δικαστεί σήμερα Τετάρτη. Ο άνδρας, αντιμετωπίζει πρόβλημα αλκοολισμού και το πρωί της παραμονής Χριστουγέννων κάτω από άγνωστες συνθήκες. μάλωσε με την ανήλικη κόρη του και άρχισε να τη χτυπάει με κλωτσιές στην πλάτη.

Ευτυχώς, στο σπίτι βρισκόταν ο ανήλικος γιος του που τον σταμάτησε, ενώ η σύζυγος του κατηγορούμενου απουσίαζε στην εργασία της. Γείτονες που άκουσαν φασαρία ειδοποίησαν την Αστυνομία, ο 50χρονος συνελήφθη και αφού κρατήθηκε τη νύχτα της παραμονής και τα Χριστούγεννα, τη Δευτέρα οδηγήθηκε στην εισαγγελέα υπηρεσίας, που του άσκησε δίωξη για ενδοοικογενειακή βία και τον παρέπεμψε στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου και, λόγω της ημέρας, που δεν γίνονται δικαστήρια η δίκη αναβλήθηκε για σήμερα Τετάρτη. Ο 50χρονος κρατήθηκε εκ νέου μέχρι τότε. Σύμφωνα με ασφαλείας πληροφορίες, ο άνδρας, που έχει πρόβλημα εξάρτησης από το αλκοόλ, έχει απασχολήσει ξανά τις αρχές στο παρελθόν, διότι χτύπησε τον γιο του, που είναι ηλικιακά λίγο μεγαλύτερος από την κόρη του.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.