ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

7 Οκτωβρίου 2022

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Αλέξης Τσίπρας Η χώρα χρειάζεται πρωθυπουργό και όχι δικτάτορα – Ο Κ.Mητσοτάκης είναι απειλή για την Δημοκρατία»

1 min read

Τσίπρας με αφορμή το κακούργημα των υποκλοπών είπε πως ο Κ.Μητσοτάκης  υπονομεύει την δημοκρατική ομαλότητα.

«Η χώρα χρειάζεται Πρωθυπουργό και όχι δικτάτορα.Χρειάζεται δημοκρατία και ομαλότητα και όχι διχασμό. Ο Μητσοτακης υπονομεύει τη δημοκρατική ομαλότητα».

Πλέον ο Α.Τσίπρας χρησιμοποιεί πολύ «βαριά γλώσσα» κατά του πρωθυπουργού και αυτό δείχνει όχι μόνο την σιγουριά του ότι αν και όποτε γίνουν οι εθνικές εκλογές θα τις κερδίσει και το κόμμα του θα έρθει πρώτο, αλλά και ότι θέλει να επισπεύσει τον χρόνο των εκλογών καθώς θεωρεί πως κινδυνεύουν οι δημοκρατικοί θεσμοί και η χώρα βιώνει μία περίοδο διχασμού και ανωμαλίας.

Σημειώνεται ότι χθες ο Κ.Μητσοτάκης από την Θεσσαλονίκη δεσμεύθηκε (όσο μια δέσμευση Μητσοτάκη μπορεί να έχει μια αξιοπιστία») ότι «δεν θα αλλάξει εκλογικό νόμο».

«Θα πορευτούμε με τον υπάρχοντα εκλογικό νόμο. Θα ήταν θεσμικά ανεύθυνο, λίγους μήνες πριν τις εκλογές, να αλλάξει τον εκλογικό νόμο,. επειδή χαμηλώνει τον πήχη της αυτοδυναμίας» είπε.

Ο λόγος; Ότι τελικά η αλλαγή μπορεί να ευνοήσει τον… ΣΥΡΙΖΑ, αφού πλέον δείχνει ότι θα είναι πρώτο κόμμα στις εκλογές και εν συνεχεία με έναν εκλογικό νόμο που χαμηλώνει τον πήχη στις επόμενες εκλογές μπορεί να σχηματίσει μέχρι και αυτοδύναμη κυβέρνηση!

Κι εδώ ο Κ.Μητσοτάκης έθεσε το «τρομοφοβικό» ερώτημα «αν οι Έλληνες πολίτες θα ήθελαν μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ, ΜεΡΑ25 με στήριξη ΚΚΕ» που σημαίνει πως γνωρίζει και ο ίδιος ότι δεν θα κερδίσει τις εκλογές.

Δημοσίευση στα Social Media