ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
26 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Αίσθηση προκάλεσε ο νεαρός αστυνομικός που έγινε viral στο Tik Tok όταν εξέφρασε τη συμπαράστασή του σε όσους βγήκαν στους δρόμους για την τραγωδία στα Τέμπη

1 min read

Αίσθηση προκάλεσε ο Βαγγέλης Μπαταρλής. Είναι ο νεαρός αστυνομικός που έγινε viral στο Tik Tok όταν εξέφρασε τη συμπαράστασή του σε όσους βγήκαν στους δρόμους για την τραγωδία στα Τέμπη.

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ημέρες ένα βίντεο αστυνομικού που τάσσεται υπέρ των διαδηλώσεων για το δυστύχημα στα Τέμπη.

Δημοσιεύτηκε στο TikTok από τον Βαγγέλη Μπαταρλή στις 8 Μαρτίου, ανήμερα δηλαδή της μεγάλης πορείας στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας και έχει γίνει viral, μετρώντας πάνω από 2 εκατομμύρια προβολές και χιλιάδες σχόλια.

Σε αυτό, ο αστυνομικός σχολιάζει τις κινητοποιήσεις, δηλώνει τη στήριξή του και τονίζει πως είναι 1000% με όσους διαδηλώνουν για την τραγωδία.

«Εμείς, να ξέρετε, είμαστε 1000% μαζί σας, μακάρι και εμείς, σαν ένστολοι, να μπορούσαμε να κάνουμε κάτι αντίστοιχο, αλλά, δυστυχώς, δεν μας επιτρέπεται αυτό το πράγμα. Είναι αντισυνταγματικό, δεν επιτρέπεται. Το ότι δεν επιτρέπεται να κάνουμε κάτι αντίστοιχο, δεν σημαίνει ότι πάει να πει ότι είμαστε απέναντί σας», λέει χαρακτηριστικά.

Και προσθέτει: «Το να διαδηλώσετε στην πορεία ειρηνικά είναι ότι καλύτερο για εμένα και μπράβο σας που θα το κάνετε και πρέπει να το κάνετε για τα παιδιά που χάθηκαν, γιατί πραγματικά χάθηκαν άδικα. Το να βγείτε έξω, να κάψετε πράγματα ή να δείρετε αστυνομικούς, δεν μπορώ να καταλάβω πώς μπορεί να απαλύνει τον πόνο των ψυχών που χάθηκαν. Μακάρι να πάνε όλα καλά».

@vaggelisbatarlis #policia #police #policeofficer #greece🇬🇷 #fy #fypシ ♬ πρωτότυπος ήχος – BATARLIS

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.