ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
28 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ποιοι σταθμοί Μετρό θα είναι κλειστοί σήμερα Από ποια ώρα

1 min read

Οι σταθμοί του μετρό «Σύνταγμα» και «Πανεπιστήμιο» θα κλείσουν, στις 10:30 το πρωί της Κυριακής (12/03), και οι συρμοί θα διέρχονται από αυτούς χωρίς στάση.

Επισημαίνεται ότι κλιμακώνεται η λαϊκή οργή για την τραγωδία στα Τέμπη που κόστισε τη ζωή σε τουλάχιστον 57 ανθρώπους. Με συλλαλητήρια και πορείες στην Αθήνα, στις 12:00 το μεσημέρι της Κυριακής (12/03), στο Σύνταγμα και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας, συνδικάτα, ομοσπονδίες, φοιτητικοί σύλλογοι και μαθητές συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους για τη σιδηροδρομική τραγωδία.

Βασικό αίτημα στα χείλη όλων είναι να μην συγκαλυφθούν τα αίτια που οδήγησαν στην τραγωδία στα Τέμπη και να αποδοθεί Δικαιοσύνη. Η λίστα των συμμετεχόντων, που ζητούν να μην υπάρξει καμία συγκάλυψη, συνεχώς διευρύνεται και όλα δείχνουν ότι πολλές χιλιάδες θα φωνάξουν ξανά στους δρόμους ότι «οι ζωές μας δεν κοστολογούνται».

Το κάλεσμα της ΑΔΕΔΥ

«Οι μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις και οι πορείες που έγιναν σε ολόκληρη τη χώρα στις 8 Μάρτη, με αφορμή το τραγικό «έγκλημα» στα Τέμπη, που κόστισε τη ζωή σε 57 συμπολίτες μας, στη συντριπτική τους πλειοψηφία νέων παιδιών έδωσε και μήνυμα συνέχισης του αγώνα. Στην κατεύθυνση αυτή η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. απευθύνει κάλεσμα συμμετοχής στο νέο συλλαλητήριο των συνδικάτων, των φοιτητικών συλλόγων και των μαζικών φορέων, την Κυριακή 12 Μαρτίου στο Σύνταγμα, στις 12 μ.μ.. Το έγκλημα αυτό δε θα συγκαλυφθεί

ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΣΤΟΣ – ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ

Διεκδικούμε τη ζωή που μας αξίζει, ζωή με σύγχρονα δικαιώματα, ένα καλύτερο μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας».

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.