ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
8 Μαΐου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Το κομμουνιστικό καθεστώς Τσίπρα κυνηγά τις άπορες γριούλες: Νέο κρούσμα αναισθησίας με 80χρονη Ελληνίδα

1 min read

Στο κυνήγι των απόρων ηλικιωμένων Ελληνίδων έχουν επιδοθεί τα κομμούνια του ΣΥΡΙΖΑ! Έτσι, μετά από την εξοργιστική περίπτωση της άπορης γριούλας που πουλούσε τερλίκια (πλεχτά καλτσάκια) για να καταφέρει να επιβιώσει στον… μεταμνημονιακό «σοσιαλιστικό παράδεισο» του Τσίπρα, έρχεται στο φως ένα νέο κρούσμα κρατικής αναισθησίας με θύμα μια άλλη 80χρονη άπορη γριούλα!

Στο κυνήγι των απόρων ηλικιωμένων Ελληνίδων έχουν επιδοθεί τα κομμούνια του ΣΥΡΙΖΑ!

Έτσι, μετά από την εξοργιστική περίπτωση της άπορης γριούλας που πουλούσε τερλίκια (πλεχτά καλτσάκια) για να καταφέρει να επιβιώσει στον… μεταμνημονιακό «σοσιαλιστικό παράδεισο» του Τσίπρα, έρχεται στο φως ένα νέο κρούσμα κρατικής αναισθησίας, με θύμα μια άλλη 80χρονη άπορη γριούλα!

Πρόκειται για την γιαγιά Παρθένα Αλχαζίδου, η οποία σύμφωνα με το pieria.tv –που παραθέτει και τις σχετικές έγγραφες αποδείξεις- η άπορη είχε συλληφθεί τον Μάρτιο στην Κατερίνη, διότι είχε στήσει έναν αυτοσχέδιο πάγκο και πουλούσε λίγα χόρτα, «άνευ αδείας υπαίθριου εμπορίου και πιστοποιητικού υγείας»!

Κατ’ αρχάς, στην άπορη γριούλα επιβλήθηκε πρόστιμο 200 ευρώ, αλλά δεν τελείωσαν εκεί οι λογαριασμοί της με το ελεεινό και τρισάθλιο κομμουνιστικό κράτος! Πριν από λίγες ημέρες, λοιπόν, η άπορη γριούλα έλαβε από τον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης Κλητήριο Θέσπισμα για να δικαστεί στις 7 Ιουνίου 2019!

Αυτός είναι ο κομμουνισμός! Υπάρχει κάτι που δεν καταλαβαίνετε;

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.