Δήμαρχος Μενεμένης για λαϊκή συγκέντρωση υπεράσπισης της Μακεδονίας: «Δεν δίνουμε χώρο για τέτοιες εκδηλώσεις»!

Newskamatero

Αρνήθηκε διαθέσει χώρο για λαϊκή συγκέντρωση για την υπεράσπιση της Μακεδονίας ο δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης, Λάζαρος Κυρίζογλου, λέγοντας: «Εμείς δεν δίνουμε χώρο για τέτοιου είδους συγκεντρώσεις»!

Έτσι με απόφαση του συγκεκριμένου δήμου  «κλειδώθηκε» ο χώρος  «Άστρον», λόγω υποτίθεται των «φόβων» (πάσχει από φοβικά σύνδρομα φαίνεται ο συγκεκριμένος δήμαρχος)  για επεισόδια που μπορεί να προκληθούν από τη διεξαγωγή του 1ου Makedonian Pride, που διοργανώνει ο Ιερός Λόχος.

Μετά τον άλλο δήμο με φοβικά σύνδρομα αυτόν της Καλαμαριάς, που αρνείται  επίσης να παραχωρήσει το πρώην στρατόπεδο Κόδρα για το φεστιβάλ και ο δήμος Μενεμένης – Αμπελοκήπων αρνείται και αυτός εκδήλωση υπεράσπισης της Μακεδονίας.

Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης, Λάζαρος Κυρίζογλου ανέφερε:

«δεν θα πραγματοποιηθεί το «Makedonian Pride» στον «Άστρον», υπό τον φόβο επεισοδίων στην περιοχή. Ενημέρωσα ήδη όλους όσους όφειλα, όπως και τις αστυνομικές δυνάμεις. Το «Άστρον» είναι δημοτική περιουσία και δεν πρόκειται να τον διαθέσουμε για τέτοιες εκδηλώσεις. Ο χώρος κλειδώθηκε».

Είχε προηγηθεί ανακοίνωση του Ιερού Λόχου που ανακοίνωνε ότι το θέατρο «Άστρον» θα φιλοξενήσει το Makedonian Pride, που θα ξεκινήσει στις 5 το απόγευμα.

«ΟΛΑ είναι ΕΤΟΙΜΑ για την πραγματοποίηση του 1ου εθνικιστικού φεστιβάλ «Makedonian Pride»!

Όπως σας είχαμε ενημερώσει (εδώ), κόντρα στις επιδιώξεις «κράτους-παρακράτους», πετύχαμε τελικά να έχουμε τον ΔΙΚΟ ΜΑΣ χώρο.

Βρίσκεται στην οδό Κομνηνών 3, στη Μενεμένη. Στο θέατρο «ΑΣΤΡΟΝ».

Όλα είναι έτοιμα για να ξεκινήσει στις 5 μμ το 1st Makedonian Pride», έγραψε η ανακοίνωση της οργάνωσης.

Δημοσίευση στα Social Media

Next Post

Το κομμουνιστικό καθεστώς Τσίπρα κυνηγά τις άπορες γριούλες: Νέο κρούσμα αναισθησίας με 80χρονη Ελληνίδα

Στο κυνήγι των απόρων ηλικιωμένων Ελληνίδων έχουν επιδοθεί τα κομμούνια του ΣΥΡΙΖΑ! Έτσι, μετά από την εξοργιστική περίπτωση της άπορης γριούλας που πουλούσε τερλίκια (πλεχτά καλτσάκια) για να καταφέρει να επιβιώσει στον… μεταμνημονιακό «σοσιαλιστικό παράδεισο» του Τσίπρα, έρχεται στο φως ένα νέο κρούσμα κρατικής αναισθησίας με θύμα μια άλλη 80χρονη άπορη γριούλα! […]